Quick Sigorta, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Çanakkale’de kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 31.08.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Quick Sigorta, sponsorluğunu üstlendiği Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avrupa ile Asya'yı birbirine bağlayan ve dünyanın en eski yüzme yarışlarından biri olan etkinliğe, 20 ülkeden yaklaşık 1300 amatör ve profesyonel sporcu katıldı.

Eceabat Sahili'nden başlayarak Çanakkale İskelesi'nde sona eren ve 12 kategoride düzenlenen yarışın değişmeyen sponsoru Quick Sigorta, yönetim kadrosuyla katılarak alanda sporculara destek verdi.

Quick Sigorta, su sporlarına özel ilgisini 7 yıldır sürdürdüğü sigorta sponsorluğu ile devam ettirdi. Çanakkale Boğazı yarışları kapsamında yarıştan iki gün önce etkinlik alanına konuşlanan “QTruck” ile acentelerini ve iş ortaklarını ağırlayan Quick Sigorta, sporcularla da keyifli anlar geçirdi.

– “Kalbimiz Çanakkale'de atıyor”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “20 ülkeden farklı tecrübelere sahip sporcuların dostluk içinde sürdürdüğü mücadeleyi, Zafer Bayramı'nı kutladığımız böylesine özel bir günde izlemek çok kıymetli.” ifadelerini kullandı.

Yaşar, “Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışı'na verdiğimiz sigorta sponsorluğu ile 2017'den beri her 30 Ağustos'ta kalbimiz Çanakkale'de atıyor. Başta organizasyona hayat veren Çanakkale Rotary Kulübü ve Wilusa Turizm olmak üzere yarışlara katılan sporcular, sponsorlar ve yarışları izlemeye gelen tüm sporseverlere teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki Zafer Bayramı gibi önemli bir kutlamayı sporla birleştirip harika bir atmosfere birlikte tanıklık ettik.” değerlendirmesinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Dikmen’de üretim yapan 7 kadına makine desteği

Anadolu Ajansı
Yayın: 15.09.2024 00:15
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'ta, Dikmen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından üretim yapan 7 kadına makine verildi.

Vali Mustafa Özarslan himayesinde yürütülen projeler kapsamında Gerze Kaymakamı ve Dikmen Kaymakam Vekili Mehmet Deniz Arabacı, kadın üreticileri ve vatandaşların katılımıyla program düzenlendi.

Arabacı, “Sayın Valimizin talimatıyla tüm ilçelerimizde, köylerimizde yaşayan üretici kadınlarımıza yönelik makine ekipman desteği programı başlattık. Herkese hayırlı olsun.” dedi.

Bu kapsamda kırsal kesimde üretim yapan 7 kadına iş gücünü azaltan, emek tasarrufu sağlayan makineleri teslim edildi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331