Rafet Vergili’den Yazılı Basın Açıklaması

Rafet Vergili’den Yazılı Basın Açıklaması

Yayın: 13.03.2024 10:14
Paylaş:
A+ A-

“Ufak Atın Beyler”
Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yazılı bir basın açıklaması yaptı.
Başkan Vergili yazılı yapmış olduğu basın açıklamasında; “Maalesef Son günlerde Karabük kamuoyunu yanıltıcı, Karabük halkının aklıyla alay eden bazı seçim vaatleri artarak devam ediyor. Görevde olmayan ve Karabük Belediyesi bütçesinden haberi olmayan bu aday arkadaşların matematikle bağdaşmayan, uçuk seçim vaatleri konusunda halkımızı uyarmak bizim vazifemizdir.
Karabük Belediyesi’nin bütçesi her ay Karabük’te yaşayan 30 bin civarındaki emeklimize aylık 1.000 TL ödeme yapmaya veya Karabükspor’u süper ligde temsil etmeye yeterli değildir.
Karabük Belediyesi bir yandan 130 bin Karabüklüye temel belediyecilik hizmetleri verirken bir yandan da bu işleri yapamaz.
Belediyelerin asli vazifeleri bellidir ve öncelikle bu vazifelerini yerine getirmek zorundadırlar.
Bu arkadaşlara halk tabiriyle “Ufak Atın Beyler” demek istiyorum.
Şimdi hızlarını alamadılar. Akıllarına ne geliyorsa vaadediyorlar. Utanmasalar yeter ki bize oy verin belediyenin kasasını size vereceğiz diyecekler.
Halkı kandırmayın. Halkı yanıltmayın. Halkı küçük düşürmeyin. Ciddi projeleriniz varsa açıklayın tabi ama seçim kazanmak hayaliyle bol keseden atmayın” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Niksar’da şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Gündüz için mevlit okutuldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde, Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 28 Mart 2023'te şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz için mevlit okutuldu.

Şehidin Günlüce köyündeki baba evinde düzenlenen mevlitte tüm şehitler için dua edildi.

Dua sonrası katılımcılara yemek ikram edildi.

Mevlide Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, İlçe Müftüsü İlhami Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan İnce, İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Niksar İlçe Başkanı Akif Karataş ile vatandaşlar katıldı.