Ramazan Etkinlikleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Ramazan Etkinlikleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Yayın: 14.07.2015 11:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Mahallelerde Ramazan Eğlenceleri, hafta sonu 3 ayrı mahalle de devam etti. Keyifli dakikalar yaşayan mahalle sakinleri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye teşekkür etti.

Karabük Belediye Başkanlığınca, eski Ramazan gecelerinin yaşatılması amacıyla düzenlenen Ramazan eğlenceleri hafta sonu Şirinevler, Aydınlık Evler ve Makasbaşında yoğun bir katılımla devam etti.
Hafta sonu Ramazan Eğlencelerine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Ali Kara, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Çocuklara pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve patlamış mısırla sınırsız ikramın yanı sıra çeşitli yarışmalar düzenlendi. Oyunlarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Çocuklara sınırsız ikramın yanı sıra düzenlenen çeşitli yarışmalarla Ramazan eğlencesi son buldu. Oyunlarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.