“Recep Bey Boyunuzu Aşan Bir Konuşma Yapmışsınız”

“Recep Bey Boyunuzu Aşan Bir Konuşma Yapmışsınız”

Yayın: 25.09.2023 13:19 |Güncelleme: 27.12.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Recep Yılmaz’ın Sivil toplum örgütlerinin siyasi bağlantıları olduğu şeklinde açıklama yapmasına, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım’dan cevap geldi. Başkan Yıldırım “ Recep Bey boyunuzu aşan bir konuşma yapmışsınız, Recep bey, öncelikle şunu belirteyim. asıl sorun seçim kaybetmesine rağmen koltuklarını bırakamayan siyasilerdir” dedi

İYİ Parti Karabük İl Bakanı Recep Yılmaz’ın düzenlediği basın toplantısında, sivil toplum kuruşları Karabük’te siyasi bir çöplük haline gelmiştir, şeklinde açıklama yapmasına Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım’dan cevap gecikmedi. Başkan Yıldırım, İYİ Parti İl Başkanı Recep Yılmaz’ın basın toplantısında yaptığı açıklamaya şu şekilde cevap verdi:  ” Benim Esnaf odası başkanı aynı zamanda Ak Parti yönetimimde olmam ve Gün Ortası programına katılmam sizi rahatsız etmiş anlaşılan Birde STK lar Karabük’ te siyasi bir çöplük haline gelmiştir diyerek boyunuzu aşan bir konuşma yapmışsınız. Recep bey, öncelikle şunu belirteyim. Asıl sorun seçim kaybetmesine rağmen koltuklarını bırakamayan siyasilerdir.” ifadeleri ne yer verdi.

Başkan Yıldırım, “Daha yeni seçimden çıktık. Sen kendi muhasebeni bir yap. Karabük te ne kadar başarılı oldun, İyi Parti nerede idi nereye geriledi. Niye vekil çıkaramadınız (?) Bunu bir değerlendir. Bu sonuçların bir gereğini yap. Karabük te hangi STK da hangi parti yönetimde kimler var.. Ama bu senin işin değil. Ben sizin aksinize bütün siyasi partilerde, Belediye meclislerinde, il genel meclislerimizde teşkilat temsilcilerimizin olması kanaatindeyim. Olsun ki sorunlarımız oralarda dile getirilsin. Biz bunu çok iyi sağlıyoruz. Üyelerimizin en ufak sorununu en üst düzeyde yetkililere ulaştırıyoruz.” Meclis açılınca esnaflarımızın emeklilikle ilgili talebini direk Cumhurbaşkanımıza ulaştırdık. İnternetle ilgili bir düzenleme çıktı. Bunu biz direk Ticaret bakanımıza ulaştırdık. Bunların gerçekleşmesinde Türkiye ye örnek bir oda olduk. İnanıyorum ki sadece Karabük’ün değil Türkiye’nin en başarılı ve aktif odalarından biriyiz.” diyerek oda çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Yıldırım, ” Şu an üniversitede okuyan öğrencilerimize burs çalışması yapıyoruz. Yaptıklarımız inanın anlatarak bitmez. Sizi birgün çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmek için çöp olarak gördüğünüz odamıza bekleriz. Bizleri seçim dönemlerinde üyelerimiz değerlendirir. Bizde seçim sonuçlarına göre gereğini yaparız.” dedi.(Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.