Recep Çakıcı 3. Dönem muhtarlık için kolları sıvadı

Recep Çakıcı 3. Dönem muhtarlık için kolları sıvadı

Yayın: 11.02.2024 15:33
Paylaş:
A+ A-

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Recep Çakıcı 3. Dönem muhtarlık için aday olduğunu azaları ve yakın çalışma ekibi ile düzenlediği toplantıda açıkladı.

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi’ndeki Ormancılar Parkı’nda düzenlenen ve meşalelerle karşılandığı toplantıda yeni dönem için mahalle sakinlerinden bir kez daha yetki isteyen Çakıcı, “Geride bırakmaya hazırlandığımız 10 yılda hep işimizin başında oldu bu süreçte ciddi tecrübeler edindik. Yeni dönemde de mahallemizi çok daha ileri noktalara taşıyacak hizmetlere imza atmak istiyorum” dedi.

Aza ve yaklaşık 100 kişilik çalışma ekibine hitaben yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerini başarı ile tamamlayacaklarına inandığını vurgulayan 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Recep Çakıcı, “10 yıldır beraberce yürüttüğümüz muhtarlık çalışmalarımızda bana göstermiş olduğunuz teveccüh ve alakanıza layık olmak için elimden gelen çabayı göstermeye çalıştım. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde tekrar Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğumu huzurlarınızda açıklamak istiyorum.

Geçmiş 10 yılda mahallemizin problemleri ve mahalle sakinlerimizin dertleri ile elimden geldiğince ilgilenmeye ve sizlere hizmet etmeye gayret gösterdim. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin devamı ve edindiğimiz tecrübeler sonucu Önümüzdeki 5 yılda daha güzel ve daha iyi yaşanabilir bir mahallemiz olması için hizmetlerimize devam etmek istiyoruz.

Allah’ın inayeti, sizlerin destek ve yardımlarıyla bu seçimi de başarı ile tamamlayacağımıza inanıyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.