Rektör Kırışık Bakan Yardımcısı Yenigün ile görüştü

Rektör Kırışık Bakan Yardımcısı Yenigün ile görüştü

Yayın: 01.02.2024 10:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün’ü ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, iş birlikleri, projeler ve Sosyalfest üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük Üniversitesinde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında görüşmelerine devam ediyor.

Bu kapsamda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün’ü ziyaret etti.

Görüşmede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Rektör Kırışık ile Karabük Üniversitesinin aile ve sosyal hizmetlere yönelik projelerini değerlendirme ve ortak çalışma fırsatlarını değerlendirdi.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, gerçekleşen görüşmede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile iş birliği içinde yürütülebilecek projeler ve Sosyalfest çalışmalarında yaşanan gelişmeler hakkında paylaşımda bulundu. Rektör Kırışık, “Üniversitemiz, sosyal sorumluluk projeleri ve Sosyalfest gibi etkinliklerle topluma katkı sağlamaya devam ediyor.

Görüşmemiz, iki kurum arasında daha güçlü bir iş birliği kurma fırsatı sunuyor.

Toplumumuza daha iyi hizmet etmek için iş birliklerimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.(Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarı maraton için sporcular, Fuar Caddesi'nde toplandı.

Cadde üzerinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarı maratona, 18-70 yaş arasında 200 sporcu katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın işaretiyle başlayan yarışmada, sporcular dereceye girmek için mücadele etti.

Sporcular, 21 kilometrelik parkurda Fuar Caddesi, Batı Park, Atakum Golf Kulübü, 19 Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu güzergahından tekrar başlangıç noktasına döndü.

Yarı maratonu erkeklerde Kenyalı James Kipgoei Kipcotech, kadınlarda aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci tamamladı.