Rektör Fatih Kırışık Hastanede incelemelerde bulundu

Rektör Fatih Kırışık Hastanede incelemelerde bulundu

Yayın: 08.08.2023 12:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu. 

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan incelemelerde Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a, Karabük Üniversitesi Genel Sekreteri Lütfü Köm ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nihat Yılmaz eşlik etti.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nihat Yılmaz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hastanenin teknik, fiziksel imkanları, yapılan çalışmalar ve birimler hakkında bilgi verdi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan incelemenin ardından Başhekim Doç. Dr. Nihat Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Genel Sekreter Lütfü Köm’ü makamında ağırladı.

Hastanenin teknik imkanları, birimler ve klinikler hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Başhekim Doç. Dr. Nihat Yılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nihat Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi))

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Yayın: 17.05.2024 13:58
Paylaş:
A+ A-

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyinde 4 PKK/YPG’li, Irak’ın kuzeyinde ise 3 PKK’lı olmak üzere 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Teröristler için hiçbir yer güvenli değil. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi.” ifadeleri yer aldı.