Rektör Kırışık öğrenciler ile basketbol maçı yaptı

Rektör Kırışık öğrenciler ile basketbol maçı yaptı

Yayın: 15.09.2023 10:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesi Gökşen M. Yücel Spor Merkezinde öğrenciler ile basketbol maçı yaptı. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ile bir araya geldi. Karabük Üniversitesi Gökşen M. Yücel Spor Merkezinde öğrenciler ile buluşan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık maç öncesi öğrenciler ile selamlaşarak onlarla sohbet etti. Etkinliğe Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Rektör Danışmaları, Akademik Personel ve öğrenciler katıldı.

Maç öncesi konuşan ve her gencin en az bir spor dalı ile uğraşması gerektiğine dikkat çeken Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Öğrencilerimizin spora ilgilerini yükseltmek, kendilerini desteklemek, yanlarında olduğumuzu ifade etmek üzere onlarla birlikte kapalı spor salonumuzda bir araya geldik. Birlikte basketbol maçı yapacağız. Gençlerimizin enerjilerini doğru şekilde spora kanalize etmelerini sağlamak bizim için son derece önemli. Basketbolda bu sahalardan bir tanesi. Bütün spor sahalarını destekliyoruz. Bu spor sahalarında öğrencilerimizin aktif şekilde yer almalarını, düzenli spor yapmalarını, sporun her çeşidine ilgi göstermelerini istiyoruz. Bu amaçla ilk organizasyonumuzu basketbolla başlattık. Daha sonra farklı spor organizasyonlarıyla gençlerimizi teşvik etmeyi sürdüreceğiz. Hem kapalı spor sahamızda hem stadyumda hem fitness salonlarımız ile masa tenisi oynayabilecekleri imkanlarıyla sporun her sahasında gençlerimize destek oluyoruz. Bunu sürdürmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Sporun her sahasında öğrencilerimizin aktif olmasını, spor yapmalarını teşvik etmeye devam edeceğiz. Gençlerimizi düzenli olarak spor yapmaya, kendilerinin ilgisini çeken spor dallarında çalışmaya teşvik ediyoruz. Gelin hep beraber spor yapalım, sporun her dalında birlikte olalım” diye konuştu.

Konuşmanın ardından maç öncesi ısınma atışları yapan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık takımların belirlenmesinin ardından maçı başlattı. Maçın başlaması ile birlikte Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ta öğrencilerle birlikte basketbol maçı yaptı.

Dostluk çerçevesinde geçen maçın kazananı mavi takım olurken öğrenciler kupayı Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan aldı. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da elinden düşen tüfek ateş alan kişi hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Araç ilçesinde elinden düşürdüğü tüfeğin ateş elması sonucu yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Uğur köyünde yaşayan Erol Durna'nın (40) elinde bulunan tüfek kayarak yere düştü.

Ateş alan tüfeğin saçmaları Durna'ya isabet etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine köye sevk edilen sağlık ekipleri Durna'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Durna'nın cenazesi Araç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.