Rektör Kırışık YİK Üyesi Şahin’i Ziyaret Etti

Rektör Kırışık YİK Üyesi Şahin’i Ziyaret Etti

Yayın: 18.08.2023 10:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin’i ziyaret etti.

KBÜ’den yapılan yazılı açıklamada Şahin’in, Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı, makamında kabul ettiği belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Karabük Üniversitesinde yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında Şahin’e bilgi verdim. Bilim merkezli öğrenci dostu üniversite anlayışıyla Karabük Üniversitesinin bugüne kadar gösterdiği gelişimi daha da ileriye taşıyarak Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye Yüzyılı’nda şehrimizin ve ülkemizin gelişimine katkı sunmak için gayret göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.(AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.