Rektör Kırışık’tan Aday öğrencilere tercih çağrısı

Berkay Doğan
Yayın: 25.07.2024 13:52
A+ A-

YKS sonuçlarının açıklamasından ardından üniversite  tercihlerinin başlaması nedeniyle Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, aday öğrencilere niçin Karabük Üniversitesini tercih etmelerini gerektiğini açıkladı

Karabük Üniversitesinin her yıl dünya üniversitesi olma yolunda her yıl en iyi üniversiteler arasında yer aldığını belirten Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, aday öğrencilerin niçin Karabük Üniversitesini tercih etmelerini şu şekilde açıkladı. “YKS sonuçları açıklandı. Şimdi üniversite tercihi yapma zamanı. Geleceğinize yön verecek, hayatınız en önemli kararlarından biri olan tercih döneminin sizler için hayırlı geçmesini diliyorum. Üniversitemiz alanında uzman akademik kadrosu , zengin akademik programını, yeşil  ve eşsiz kampüsü güvenli ve huzur dolu şehri, geniş  sosyal imkanları ve teknolojik alt yapısı ile sizleri bekliyor. Bilim ve teknolojiyi merkezine alan üniversitemiz öğrenci dostu ve geleceğin mesleklerine uygun ve kaliteli eğitim vermektedir.  Karabük Üniversitesi ailesine katılmanız durumunda  teorik eğitimin yanı sıra, uygulama alanları ve donanımlı laboratuar  imkanlarına sahip olacaksınız. Uluslar arası yönüyle Türkiye’de ki üniversiteler arasında ön plana çıkan üniversitemiz bir dünya üniversitesi olma yolun da  her yıl en iyi üniversiteler arasında yer almaktadır. Türkiye’de ilk defa  Karabük Üniversitesinde düzenlenen, sosyal fest, KBÜfest ve sağlıkfest gibi etkinliklerimizle Karabük Üniversiteli  olmanın ayrıcalıklarına erişeceksiniz. Üniversitemizi tercih etmeniz durumunda öğrenciliğiniz süresince ve mezuniyetiniz sonrasında da yanınızda olacağınızı bilmenizi isteriz. Mezunu en hızlı iş bulan devlet üniversiteleri arasında yer alan üniversitemiz kariyer merkezimizle sizlere her zaman yardımcı olacaktır. Gönlünüzdeki üniversite ve bölümü kazanmanız dileği ile 2024-2025 akademik yılında sizleri de bilim merkezli öğrenci dostu üniversitemizde görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tülütabak

Şafak Zeki Akca
Yayın: 07.09.2024 13:21
A+ A-

Bu haber çok dikkatimi çekti.

Okuyucularımızla paylaşmak istedim.

Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümü

Kuvâ-yi Milliye Meydanında düzenlenen törenle kutlandı.

Buraya kadar güzel Lakin bundan sonrası

Tülütabak’ların gösterileri damga vurdu.

Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşuyla anılan tülütabak oyunları, yeni zamanlara uzanan şekliyle düşmanı (Yunan gâvurunu) korkutup kaçırmakla ünlenmiştir.

Her ne kadar Hıristiyan ve İslam inançları gereği bâtılı zail etmiş isek de, insanoğlunun bilinmeyene olan ilgisi genlerimize kodlanmış olduğundan biz istesek de onlar bizi bırakmıyorlar.

Yoksa Anadolu coğrafyasında yaşayan insanlar olarak kökleri Orta Asya’ya uzanan Şaman geleneklerini ve Antik çağların Dionisos törenlerini hala da unutulmamış olması, tesadüf müdür?

Balıkesir Politika Gazetesi bunu haber olarak yapmış.

Detayları merak ediyorsanız?

Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kalın sağlıcakla

Haber detayları için TIKLAYINIZ!

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331