Rektör Kırışık’tan Birlik Medya’ya Ziyaret

Rektör Kırışık’tan Birlik Medya’ya Ziyaret

Yayın: 20.02.2024 15:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih  Kırışık, beraberinde Öğretim Görevlisi ve Rektör Danışmanı Dr. Ebubekir Işık, Basından Sorumlu Araştırma Görevlisi Sena Yaman ile birlikte Karabük Birlik Medyayı ziyaret etti. Birlik Medya Sorumlu Müdürü İsmail Akçe ile bir süre görüşen Rektör Kırışık, 2-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST)  ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rektör Kırışık, SOSYALFEST’e öğrencilerin ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, Lise, ortaokul ve üniversite kategorisinden toplam 3 bin 783 başvuru olduğunu söyledi.

Rektör Kırışık, Ovacık Meslek Yüksek Okulu’nun da yüzde 98 oranında tamamlandığını belirterek, Karabük Üniversitesine devrinin yapılacağını ve YÖK’ten önümüzdeki yıl öğrenci talebinde bulunacaklarını söyledi. Rektör Kırışık ayrıca Ovacık Meslek Yüksek Okulunun öğrenci kabulüne başlaması ile birlikte yaşanacak olan barınma sorunun da çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını sözlerine eklerine ekledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.