Rektör Polat Üniversite Hastanesini Ziyaret Etti

Rektör Polat Üniversite Hastanesini Ziyaret Etti

Yayın: 01.08.2015 10:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hastane faaliyetlerini inceledi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ile beraber Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Ekinci, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alaadin Polat ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. İsmail Kara da ziyarete katıldı.

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hem halka hizmeti ile hem de verdiği eğitimlerle geleceğin doktorlarını yetişmesinde büyük katkı sağladığı için gurur kaynağı olduğunu dile getiren Rektör Polat, “Bugün her türlü teşhis ve tedavi üniversitemiz hastanesinde yapılabilmektedir. Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Üniversitemiz ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği koordineli olarak çalışmalara devam ederek hastalarımıza şifa olmaya devam edecektir. Üniversitemiz, Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile yapmış olduğumuz bu çalışmalarda emeği geçen hastane yönetimine teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

Fakültesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında bilgi alarak poliklinik çalışmalarını ve hastane faaliyetlerini yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Refik Polat, hastane personeli ile bir araya gelerek, hastane hakkında çalışanların görüşlerini aldı ve doktorları ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat gezisinde hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 10 gündür haber alınamayan kişi aranıyor

Yayın: 23.04.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kendisinden 10 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

Eflani ilçesi Emirler köyünde yaşayan Ramazan Tunç (53), 10 gün önce evden çıkarak geri dönmedi.

Bunun üzerine Tunç’un yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Jandarma, AFAD, UMKE ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) Derneğinden oluşan arama kurtarma ekibi, Tunç’u bulmak için köyün çevresinde arama çalışması yürütüyor.