Rize’de trafik kazasında ölen anne ve 2 çocuğunun cenazeleri toprağa verildi

Rize’de trafik kazasında ölen anne ve 2 çocuğunun cenazeleri toprağa verildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.06.2024 12:30
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'nin İyidere ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında ölen anne ve 2 çocuğunun cenazeleri toprağa verildi.

Anne Gülcan (40) ile çocukları Burak (12) ve Mert Bal (16) için Pazar Sahil Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Bal ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır ile vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Naci Çakmakçı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından anne ve çocuklarının cenazeleri Boğazlı köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

Kazada yaralanan sürücü Ümit Bal ile 5 yaşındaki oğlu Ziya Bal'ın tedavileri ise devam ediyor.

Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

– Olayın geçmişi

Rize'nin İyidere ilçesinde dün Karadeniz Sahil Yolu Rize-Trabzon istikametinde, Ümit Bal'ın (41) kullandığı 43 HC 293 plakalı otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarpmış, sürücü ile eşi Gülcan (40), çocukları Burak (12), Mert (16) ve Mehmet Ziya Bal (5) yaralanmıştı. Kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Mert, Burak ve Gülcan Bal, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de şiddetli yağış etkili oluyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.06.2024 20:52
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıklarla devam ediyor.

Pazar ilçesinin Başköy, Bucak, Akbucak, Kesikköprü, Ortaırmak, Subaşı, Ardeşen ilçesinin Yukarıdurak, Özgür, Kaçkar, Armağan, Doğanay, Akkaya, Fındıklı ilçesinin Yeniköy, Devran, Cennet, Doğanay, Çamlıhemşin ilçesinin Derecik ile Güneysu ilçesinin Ballıdere köylerinde şiddetli yağışa bağlı toprak kaymaları meydana geldi.

Hasar gören ve bir kısmı ulaşıma kapanan yollarda İl Özel İdare ekipleri, 21 iş makinesi ve 25 personelle çalışma yürütüyor.

Yağışın devam ettiği bölgede emniyet, jandarma, AFAD, AKUT ve UMKE ekipleri, yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için hazır bekletiliyor.

Yağışın aralıklı devam ettiği il genelinde bazı yollarda su birikintileri oluştu.