Roche Türkiye’den 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı

Roche Türkiye’den 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.10.2023 00:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Roche Türkiye, Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında Ege Orman Vakfı'na, çalışanları adına fidan bağışında bulunarak Bursa Osmangazi mevkisinde Roche 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı'nı hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Roche Türkiye, Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında Ege Orman Vakfı'nın Yüzüncü Yıl Ormanları projesine çalışanları adına 10 bin fidan bağışında bulunarak Bursa Osmangazi mevkisinde Roche 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı'nı oluşturdu.

Roche, yenilikçi tanı ve tedavi çözümleri ile sağlık hizmetlerini şekillendirme, yaşamları değiştirme vizyonuyla hastaların tedavi süreçlerine katkı sağlıyor. Toplumsal sosyal sorumluluk anlayışıyla hayata geçirdiği projeler ve girişimlerle Roche Türkiye, çevreye karşı sorumluluklarını da yerine getiriyor.

Roche 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı'nın ilk fidanları, Roche Türkiye çalışanları tarafından 19 Ekim'de dikildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında panel düzenlendi

Yayın: 21.05.2024 19:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri kapsamında panel gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panelde konuşan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Sibel Ayyıldız, birçok besin grubunu içinde barındıran Türk mutfağı kültürünün sağlıklı olduğunu söyledi.

Türk mutfağının, Akdeniz mutfağının önemli liderlerinden bir tanesi olduğunu belirten Ayyıldız, “Akdeniz mutfağının sağlık konusundaki etkisini hepimiz biliyoruz. Sağlıklı beslenme konusunda mutfak kültürleri oldukça önemlidir. Uluslararası paydaşlar, artık mutfak kültürünü turizmin önemli bir parçası olarak görmekte ve bir ekonomi aracı olarak kullanmakta. Çünkü mutfak kültürlerinin getirisi fark edildi.” ifadelerini kullandı.

TÜRSAB Gastronomi İhtisas Başkan Yardımcısı Şebnem Urgancıoğlu da Türk mutfağının, destinasyonların çekiciliğinin artmasında önem kazandığını kaydetti.

Şef Osman Mahir Balıkçı ise Karabük’ün mutfak kültürünün özelliklerine değindi.

Panele, Vali Yardımcısı Erol Özkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı da katıldı.