Saadet Partisi adayından tüm adaylara canlı yayın çağrısı

Saadet Partisi adayından tüm adaylara canlı yayın çağrısı

Yayın: 20.03.2024 18:09
Paylaş:
A+ A-

Saadet Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Mimar Orhan Gökmen Birlik Medya ‘Seçim Özel’ yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aynı zamanda şehir plancısı olan Başkan adayı Gökmen Karabük’te kentsel dönüşümün rantsal dönüşüm olmaması için üst düzeyde hassasiyet göstereceklerini vurguladı.

1999 öncesi yapılan tüm binaların deprem riski taşıdığına dikkat çeken “Maalesef ilimizde birçok hizmet yapboz tahtası gibi. Belli bir plan ve ekonomik gerçekler ışığında hareket edilmiyor. Ben yaptım oldum, benim dediğim olur zihniyetinin Karabük’ü getirdiği nokta ortada. Biz Karabük’ümüzü yeniden milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz” dedi.

Saadet Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Orhan Gökmen canlı yayında gündeme getirdiği diğer partilerdeki başkan adaylarıyla ortak canlı yayında buluşma önerisini sosyal medya hesabından da paylaştı.

Karabük’ün sorunlarını ve çözüm yollarını belirlenecek bir yayın organında açık oturumda tartışma çağrısında bulunan Gökmen şöyle seslendi; “Saadet Partimizin Karabük Belediye Başkan adayı olarak iki kez BRTV bir kez de BİRLİK MEDYA’da Karabük’ün sorunları ve çözüm yollarını konuştuğumuz programlarda Karabük’ü yönetmeye talip genel idare ve yerel idarede görev yapan kardeşlerle birlikte diğer aday arkadaşları Karabük’ün sorunları ve çözüm yolları konulu AÇIK OTURUMA davet ettim.. ER MEYDANINA BEKLİYORUM.

12 kişi görüş bildirdi

  1. Aziz gündoğdu

    Gelemezler çünkü orası ermeydanı

  2. İsmail Koç

    Size güveniyoruz

  3. Bayram

    Gerçek bir belediyecilik için benim tercihim saadet partisi belediye başkan adayı Orhan gökmen

  4. Soner

    Orhan Başkan haklı,ortak akıl üretmek için istişare şarttır.
    Projesi olan ve kendisine güvenen, çıkar fikirlerini beyan eder.

  5. Abdullah Şahin

    Er meydanına çıkmak yürek ister bravo başkan Milli Görüşe de bu yakışır 👏👏👏👍

  6. Abdulkadir Şen

    Mimar olması kendine olan güveni gösteriyor

  7. İlker Özçetin

    Karabük’e yakışan adaylar içinde en donanımlı ve devlet tecrübesi olan aday Sayın Orhan Gökmen beyefendidir inşallah halkımız gerekli teveccühü gösterecektir Başarılar diliyorum

  8. Abdullah

    Güzel her bir adayın hem kendisini tanıtabileceği hemde ortak akıla hizmet edebileceği bir düşünce olur.

  9. Tk

    Er meydanı güzel.

  10. Betül

    Mimar ve şehir planlayıcı olması ,Karabük ‘ için çok değerli. Şehrin çarpık ve kötü yönetilmesini değiştirip Karabük’e hizmet edeceğini düşünüyorum

  11. Sadettin

    Eskiden olduğu gibi,
    Adaylar arasındaki açık Oturumları özledik

  12. Yusuf

    Akp MHP oy yok oylar saadet partisine inşallah

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarı maraton için sporcular, Fuar Caddesi'nde toplandı.

Cadde üzerinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarı maratona, 18-70 yaş arasında 200 sporcu katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın işaretiyle başlayan yarışmada, sporcular dereceye girmek için mücadele etti.

Sporcular, 21 kilometrelik parkurda Fuar Caddesi, Batı Park, Atakum Golf Kulübü, 19 Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu güzergahından tekrar başlangıç noktasına döndü.

Yarı maratonu erkeklerde Kenyalı James Kipgoei Kipcotech, kadınlarda aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci tamamladı.