“Safranbolu Belediye Başkanını Arıyor…”

“Safranbolu Belediye Başkanını Arıyor…”

Yayın: 05.02.2019 19:36
Paylaş:
A+ A-

AK Parti’li Belediye Başkanı Dr.Necdet Aksoy’un,Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınması ile,uzunca bir süredir Kayyım Belediye Başkanı ve aynı zamanda İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Fatih Ürkmezer tarafından yönetilen Safranbolu Belediyesi için büyük bir yarış yaşandığı öne sürülürken,bu nokta da “CHP Belediye Başkan Adayı Mimar Elif Köse ile AK Parti Adayı Ali Kaya arasında kıran/kırana bir yarış yaşanıyor..” şeklinde ki değerlendirmeler dikkati çekiyor.

Olayın bu noktasında “AK Parti oy oranı olarak Safranbolu Merkezinde çok önde.Bu biliniyor,ancak AK Parti Safranbolu özelinde çok badireli günler yaşadı.Bilindiği gibi Belediye Başkanı Dr.Necdet Aksoy Parti Genel Merkezi tarafından görevden alındı.Ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş görevden alındı ve yerine Ali Kaya ve Yönetim Kurulu getirildi.AK Parti Safranbolu’da çok ciddi travmalar yaşadı.O nedenle oy oranı olarak İlçe Merkezinde çok iyi görünse de,bu oyların sandığı yansıması hayli güç görünüyor..” şeklinde bir görüş İlçeye hakim olmuş durumda.

Buna karşılık CHP Safranbolu Belediye Başkan Adaylığı noktasında “Parti içi bir ön seçim yapıldığına..” dikkat çeken konuya yakın kaynaklar “Yapılan ön seçimi Mimar Elif Köse kazandı ve ön seçimi kaybeden İsmet Saraçoğlu çok olgun bir tavır sergileyerek rakibini tebrik etti,Seçim Çalışmalarına her türlü desteği vereceğini vaat etti.Anlayacağınız CHP içerisinde herhangi bir sürtüşme,mücadele yok..” değerlendirmeleri yapılıyor..

Bu arada Safranbolu yaşayanları arasında “Tarihi Miras Kenti Safranbolu İlçesine,yapısına,dokusuna bir Mimar elinin,bir Bayan elinin dokunması İlçenin geleceği açısından çok yararlı olacaktır. Safranbolu Belediye Başkanlığı için yapılan bu yarışta Elif Köse ile Ali Kaya büyük bir mücadele içinde görünüyorlar.Görünen o ki Elif Köse bu yarışta bir adım,hatta birkaç adım önde görülüyor. Seçimin sonlarına doğru,gerek CHP gerekse Elif Köse hanım büyük bir hata yapmazlarsa Seçimi alacaklar gibi görünüyor..” şeklinde yoğun değerlendirmeler yapıyorlar.

3 kişi görüş bildirdi

  1. Tonyukuk

    Miras kenti Safranbolumuza Elif hanım gibi hem bir bayan hem de bir mimar eli değmesi Safranbolu için kazanç olacaktır.Anketlerde zaten bu yönde.Aksi halde Safranboluya yazık olur.

  2. miras kent

    Safranboluda Elif hanıma büyük bir destek var,inşallah bu destek sandığa da yansıyacak.

  3. CHP Lİ DEYİLİM OYUM ELİF HANIMA

    BEN AK PARTİLİYİM,HATTA CHP OY VERDİMİ HATIRLAMIYORUM.BU SEÇİMDE OYUMU ELİF HANIMA VERİCEM.BELEDİYEYİ BİLEN,MİMAR BİR HANIM SAFRANBOLUNUN BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANINA İHTİYACI VAR.RANT KAPISI HALİNE GETİRİLEN,KAYYUMUN BİLE DÜZELTMEKTE ZORLANDIĞI SAFRANBOLU UBU HANIM İSLAH EDECEKTİR.BUNA İNANDIĞIM İÇİN ELİF HANIMA OY VERİCEM

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.