Safranbolu Belediyesi Araç Parkını Genişletiyor

Safranbolu Belediyesi Araç Parkını Genişletiyor

Yayın: 16.05.2016 10:52
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesinin 2009 yılından bu yana yer yıl artarak büyüyen araç filosu yeni alınan araçlarla birlikte 109’a yükseldi.

Safranbolu Belediyesine alınan 9 hizmet aracı düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Safranbolu Hizmet araçlarının açılış töreni Misak-ı Milli Meydanında Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un ev sahipliğinde yapılırken törene; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kaya, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy; Belediye hizmetlerini anlatarak, “Safranbolu Belediyesine alınan 9 adet hizmet aracının Safranbolu’muza yani sizlerin hizmetine sunma törenindeyiz. 2009 yılında başladığımız hizmet koşumuz, bu gün çok daha büyük bir ivme kazanarak devam ediyor. 2009 yılında en az 10 adedi hurdaya ayrılan 19 adet araçtan bu gün 109 araca ulaşması büyük bir çaba, çalışma ve gayretin ürünüdür. Bu konuda bizlere destek veren başta Genel Başkan Yardımcımız olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Çevre Bakanlığımıza, Meclis Üyelerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

DİJİTAL BELEDİYECİLİKTE DE SAFRANBOLU BELEDİYESİ

Safranbolu Belediyesinin hizmet araçları kadar hizmet kalitesinin de her geçen gün arttığını kaydeden Başkan Aksoy; “ Hizmet kalitemiz ile birlikte dijital belediyecilikte de çığır açtık. Tüm birimlerimize 200’ün üzerinde bilgisayar, yazıcı gibi dijital ortamda hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yine belediyemizin Park Bahçeler, Su İşleri ve Makine İkmal Müdürlüğü ve şefliklerimizi yeniden kurarak yeni ve daha modern mekânlara kavuşturduk. 46 adet parkı hizmete açtık” şeklinde konuştu.

ULUSLARARASI ANALDA BÜYÜK ÖDÜLLER KAZANDIRDIK

Uluslar arası alanda alınan başarılar ve alınan ödüllerden de söz eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ Burada sizlerin huzurunda ilk kez açıklıyorum: “Avrupa Konseyi tarafından son 5 yılda 3 ödülle ödüllendirildik. Daha önce aldığımız Avrupa Şeref Bayrağı ve Avrupa Diplomasının ardından Avrupa Konseyi tarafından Avrupa Şeref Plaketini Safranbolu Belediyesi kazandı. Bu ödülü Türkiye’de alan tek belediyeyiz. İnşallah amacımız son ödül olan Avrupa Büyük Ödülünü alarak dünyadaki sayılı, çağdaş belediyelerin arasına katılmayı amaçlamaktayız. 2016 yılında yine Çevreye En Fazla Yatırım Yapan Belediye Unvanını ve ödülünü ve Muallimler Birliği projemiz ile Tarihi Kentler Birliğinin Proje Ödüllerini aldık” dedi.

ASFALTTA DESTAN YAZDIK

2009 yılından bu yana 224.860 ton asfalt, 45 bin ton soğuk asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Aksoy şöyle konuştu; “56. 600 metre kare parke, 52. 418 metre bordür çalışmalarını gerçekleştirdik. Bölgemizin en modern İtfaiye Binası çalışmamız son aşamasına geldi. Düğün Salonu Projemiz hazır önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Yine çok yakında Pazaryerinin üstünün kapanması konusunda da son aşamadayız. Orman İşletmesinden Aldığımız binalarda Merkez Kafeterya Çalışmalarımız yakında başlayacak. Cumhuriyet Caddesinde Üst Örtü Projemizi koruma kuruluna sunduk. Bunların yanı sıra SAKEM Şubelerimiz 7 ye çıktı. Emek Sosyal Yaşam Merkezi hizmete alındı.”

Safranbolu halkının hizmetine sunulacak olan yeni araçlardan da bahseden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “İşçi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir karavan, bir adet su tankeri, bir adet tır, bir adet vidanjör, otobüs, inşallah hizmete alındı. Bu araçların toplam bedeli 1, 5 trilyona yakındır. Bu araçlarımızın Safranbolu’muza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bizleri yalnız bırakmadığınız için Başta Genel Başkan yardımcımız olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’de yaptığı konuşmada, yeni araçların hayırlı olması temennisinde bulunarak, yapılan her şeyin vatandaşlara hizmet etmek için olduğunu söyledi.

Şahin konuşmasının ardından Safranbolu Belediyesi araç parkına kazandırılan hizmet araçlarının kurdelesi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulancak, Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar tarafından kesildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te cam silerken 3. kattan düşen kişi yaralandı

Yayın: 26.04.2024 22:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te evinin camlarını silerken 3. kattan düşen kişi yaralandı.

100. Yıl Mahallesi 1006. Cadde’de yaşayan H.K. (29), evinin camlarını sildiği sırada camın kırılmasıyla dengesini kaybederek 3. kattan beton zemine düştü.

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

H.K, sağlık görevlilerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, H.K’nin düştüğü yerde inceleme yaptı.

H.K’nin Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yaptığı ve bugün izinli olduğu öğrenildi.