Safranbolu Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Safranbolu Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Yayın: 14.05.2015 09:42
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye amirliği tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde asfalt çalışmaları kısa sürede tamamlanan Deretarla mevkiinin ardından Emek Mahallesinde çeşitli bölgelerde çalışmalara başlayan Şantiye Amirliği ekipleri bu bölgelerde de çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Son olarak Barış Mahallesi Göztepe Caddesi’nde asfalt serme çalışmalarına başlayan ekipler, buradaki yolun da kısa sürede tamamlanıp ihtiyaç duyulan diğer bölgelere geçeceklerini söylediler.

Çalışmaları yerinde inceleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, “her zaman söylediğimiz gibi önceliğimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve Safranbolu’nun daha yaşanılır bir kent olması. Safranbolu Belediyesi olarak her birimimizde alanında uzman kadrolar ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte Safranbolu’muzun asfalt ile ilgili hiçbir sorunu kalmayacak. Yani yakın gelecekte Safranbolulu hemşerilerim asfaltı gündemlerinden tamamen kaldıracak” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum FK, Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Ahlatcı Çorum FK, Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında 28 Nisan Pazar günü deplasmanda Erzurumspor FK ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması ve çift kale maç yaptı.

Antrenmana sakatlığı devam eden Atakan Cangöz, Ozan Sol ve Geraldo katılmadı.

Kırmızı-siyahlı ekip, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.