Safranbolu Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Safranbolu Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Yayın: 14.05.2015 09:42
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye amirliği tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde asfalt çalışmaları kısa sürede tamamlanan Deretarla mevkiinin ardından Emek Mahallesinde çeşitli bölgelerde çalışmalara başlayan Şantiye Amirliği ekipleri bu bölgelerde de çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Son olarak Barış Mahallesi Göztepe Caddesi’nde asfalt serme çalışmalarına başlayan ekipler, buradaki yolun da kısa sürede tamamlanıp ihtiyaç duyulan diğer bölgelere geçeceklerini söylediler.

Çalışmaları yerinde inceleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, “her zaman söylediğimiz gibi önceliğimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve Safranbolu’nun daha yaşanılır bir kent olması. Safranbolu Belediyesi olarak her birimimizde alanında uzman kadrolar ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte Safranbolu’muzun asfalt ile ilgili hiçbir sorunu kalmayacak. Yani yakın gelecekte Safranbolulu hemşerilerim asfaltı gündemlerinden tamamen kaldıracak” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.