Safranbolu Belediyesi Okullarda Asfalt Çalışması Yapıyor

Safranbolu Belediyesi Okullarda Asfalt Çalışması Yapıyor

Yayın: 24.07.2015 10:18
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Çalışmalar Kapsamında Safranbolu’daki okulların gerek görülen yerlerinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Eğitime Bilgi Evi, Okullarda çeşitli faaliyetler, kırtasiye desteği, geziler gibi çeşitli alanlarda destek veren Safranbolu Belediyesi, okulların lüzum görülen ve girişini oluşturan bahçelerinde de asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Eğitime ve çocuklara olan ilgi ve sevgimiz her kesim tarafından bilinmekte. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılır bir Safranbolu’da hayatlarını idame ettirebilmeleri, onlara daha güzel bir kent bırakmak için var gücümüz ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımız ile çeşitli projelere imza atıyoruz. Bununla birlikte çocuklarımızın okul önlerinde tenefüslerde düzgün bir bahçede koşup oynayabilmeleri için okul bahçelerinde ekiplerimiz asfalt çalışmaları yapmaktalar. Harmanlar, Kalealtı ve Endüstri Meslek okullarımız ilk etapta asfalt yapımları tamamlanan okullarımız. Çok yakında Emek İlköğretim Okulumuzda da bu çalışmamız gerçekleştirilecek. Bu çalışmayı inşallah Safranbolu’daki ihtiyaç duyulan tüm okullarımızda yapacağız” dedi.

Havaların Isınması İle Birlikte Tüm Kentte İhtiyaç Kalan Bölgelerde Çalışmalar Devam Edecek
“Yağışlı havalarda ara verdiğimiz asfalt serme çalışmalarımıza havaların ısınmasıyla tekrar başladık” şeklinde konuşmasını sürdüren Başkan Aksoy; “Bunun için şantiyemizde asfalt üretimi başladı. İlçeye kendi ürettiğimiz ve kokusuz ve insan sağlığına tamamen zararsız olan asfaltı seriyoruz. İlçemiz bilindiği üzere turizm sezonu açıldı. Ülkemizin ve dünyanın birçok yerinden turist geliyor. Safranbolu’da şehir içi ulaşımın kolay olması önemli. Geldiğimiz günden beri tarihi kentimizi daha da modern hale getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Ruzomberok ile yapacağı rövanş maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 08:52
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında 1 Ağustos Perşembe günü sahasında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda, dün Ruzomberok karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular, dinamik ısınmanın ardından 5'e 2 ve dar alanda oyun çalışması yaptı.

Öte yandan, yeni transfer Karadağlı oyuncu Stefan Savic de takımla ilk antrenmanına çıktı.

Bordo-mavili takım, bir günlük iznin ardından çalışmalarını sürdürecek.