Safranbolu Dev ‘ZİRVE’ye Hazırlanıyor

Safranbolu Dev ‘ZİRVE’ye Hazırlanıyor

Yayın: 21.09.2023 16:56
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi ile KARDERFED ve TÜMBİKON işbirliğinde 29 Eylül’de gerçekleştirilecek olan ‘Kentsel Dönüşüm ve deprem’ konulu zirveye deprem bilimci, ünlü jeolog Naci Görür’ün yanı sıra alanında uzman isimler katılacak

CHP Karabük Milletvekili aynı zamanda merkezi İstanbul’da bulunan Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu (TÜMBİKON) ve Karabük Dernekler Federasyonu (KARDERFED) Genel Başkanı Cevdet Akay 29 Eylül tarihinde Kentsel Dönüşüm, Markalaşma, Karabük ve Çevresi Deprem – Afet Zirvesi gerçekleştirileceğini açıkladı.
DEPREM KONUSU KARABÜK İÇİN HAYATİ DERECEDE ÖNEM ARZ EDİYOR
Milletvekili Akay   “Karabük birinci derece deprem bölgesinde yer alıyor ayrıca nüfusun yüzde 93’ü de birinci derece deprem bölgesinde yaşıyor. Bu açıdan deprem konusu ilimiz için oldukça hayatidir. Karabük Milletvekili olarak, bu konuda üzerime düşen tüm görevi yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca turizm konusunda adeta bir cevher olan ilimizin tanıtımının daha görünür olması için var gücümüzle çalışacak, şehrimizi bölgenin yıldızı haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.NACİ HOCA SAFRANBOLU’YA GELİYOR
Deprem uzmanı, ünlü jeolog Naci Görür başta olmak üzere ve alanında uzman çok değerli isimleri 29 Eylül Cuma günü Safranbolu’da ağırlayacaklarını kaydeden CHP Karabük Milletvekili Akay “Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu, Karabük Dernekler Federasyonu ve Safranbolu Be lediyesi paydaşlığında 29 Eylül Cuma günü Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde Kentsel Dönüşüm, Markalaşma, Karabük ve Çevresi Deprem Afet Zirvesi gerçekleştirileceğiz. Düzenlenen programa AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un da katılacağını ifade ederek düzenlenen zirvede Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Yüksel Yalova, Prof. Dr. Akdemir ve Prof. Dr. Aynur Aydın konuşmacı olacak” ifadelerini kullandı.

SESİMİZİ DAHA GÜR DUYURACAĞIZ
CHP Milletvekili Cevdet Akay gelecek hafta yapılacak zirveyi çok önemsediklerini de vurgulayarak “Zirve’de Kentsel Dönüşüm, Markalaşma, Karabük ve Çevresi Deprem – Afet konularını ele alarak ulusal ve uluslararası boyutta ilimizin sesini duyuracağız” diye konuştu. (Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamındaki operasyonlarda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

İlçenin Kalegüney köyünde, KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığınca ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda D.K. gözaltına alındı.

Şüphelinin evi ve çevresinde yapılan aramalarda 992 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.K,çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İlçenin Bulancak Mahallesi'nde ikamet eden M.K. ve T.O.O. jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu yapımında kullanılan maddeler ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.K. tutuklandı, T.O.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.