Safranbolu Devlet Hastanesinde 3 aylık çalışma değerlendirildi

Safranbolu Devlet Hastanesinde 3 aylık çalışma değerlendirildi

Yayın: 26.04.2024 13:19
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi 2024 Yılı ilk 3 aylık değerlendirme toplantısı Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara’nın katılımları ile gerçekleştirildi.

Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. R. Erkan Andaç, Sağlık Bakanlığının verimlilik kriterleri doğrultusunda 2024 yılı ilk 3 aylık döneme ait tıbbi, idari ve mali konularda değerlendirmelerde bulunarak sağlık tesisi faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız, İl Sağlık Müdürlüğü uzmanları ile Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi yöneticileri katıldı.

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheliye adli işlem

Yayın: 06.05.2024 21:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Nisan-5 Mayıs’ta uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

İl merkezi ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen 4 ayrı operasyonda üzerlerinde, iş yerlerinde, evlerinde ve araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 5 şüpheli yakalandı.

Zanlılar hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.