Safranbolu Elif Başkan ile Coştu

Safranbolu Elif Başkan ile Coştu

Yayın: 31.03.2024 23:55
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu halkı bugün sandık başına gitti ve oylarını kullandı. Safranbolu’da resmi olmayan sonuçların açıklanmasıyla birlikte Belediye Başkanı Elif Köse, yeniden Safranbolu Belediye Başkanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Elif Köse güven tazeledi.

Resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından çok sayıda CHP’li sokağa çıktı, ellerinde bayraklarla kutlama yaptı.

İlçede araçlarla tur atan partililer, daha sonra Misakı Milli Meydanı’nda toplandı. Burada CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Belediye Başkanı Elif Köse ve CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ile tüm parti teşkilatı kendilerini bekleyen kalabalığa seslenmek üzere Başkan Elif Köse’nin yanında yer aldı. Başkan Elif Köse, konuşmasını yaparken duygulandı. Halka şöyle seslendi:  “Sevgili Safranbolu;

Ben o sarı saçlı, mavi gözlü Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyeceğime, bütün ilkelerine sahip çıkacağıma, Safranbolu’yu en iyi yerlere getireceğime, herkese eşit ve adil davranacağıma söz veriyorum.” dedi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.