Safranbolu Elif Başkan ile Coştu

Safranbolu Elif Başkan ile Coştu

Yayın: 31.03.2024 23:55
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu halkı bugün sandık başına gitti ve oylarını kullandı. Safranbolu’da resmi olmayan sonuçların açıklanmasıyla birlikte Belediye Başkanı Elif Köse, yeniden Safranbolu Belediye Başkanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Elif Köse güven tazeledi.

Resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından çok sayıda CHP’li sokağa çıktı, ellerinde bayraklarla kutlama yaptı.

İlçede araçlarla tur atan partililer, daha sonra Misakı Milli Meydanı’nda toplandı. Burada CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Belediye Başkanı Elif Köse ve CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ile tüm parti teşkilatı kendilerini bekleyen kalabalığa seslenmek üzere Başkan Elif Köse’nin yanında yer aldı. Başkan Elif Köse, konuşmasını yaparken duygulandı. Halka şöyle seslendi:  “Sevgili Safranbolu;

Ben o sarı saçlı, mavi gözlü Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyeceğime, bütün ilkelerine sahip çıkacağıma, Safranbolu’yu en iyi yerlere getireceğime, herkese eşit ve adil davranacağıma söz veriyorum.” dedi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”