Safranbolu İftar Sofrasında Buluştu

Safranbolu İftar Sofrasında Buluştu

Yayın: 08.06.2016 10:44
Paylaş:
A+ A-

Onbir Ayın Sultanı Ramazan Ayı Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Safranbolu’da da sevinçle karşılandı.

Ramazan Ayı Safranbolu Belediyesi tarafından kurulan, hayır sever vatandaşlar tarafından finanse edilen, bölgemizin en büyük Camilerinden birisi olan Merkez Camiinde verilen iftar programlarının ilki oldukça kalabalık bir kitle ile karşılandı.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un ev sahipliği yaptığı iftar programına Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Ak Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İlçe Başkanı Ali Kaya, Safranbolu Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Koca ve çok sayıda Safranbolulu vatandaşın katıldığı bildirildi.

Ezanın okunması ve Oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Değerli hemşerilerim, Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul eylesin. Cenabı Hak inşallah tüm Ramazan boyunca böyle sağlıklı oruçlar tutmayı nasip eylesin” dedi.

Böylesi güzel günlerde Safranbolulu vatandaşlar ile bir arada olmaktan, Mübarek Ramazan ayını hemşerileri ile birlikte karşılamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Aksoy; “Bu iftarları Karabük ve Safranbolulu iş adamları finanse ediyorlar. Bizlerde aracı oluyoruz. Tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah Razı Olsun diyor tüm İslam Alimine ve Ülkemize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin uysal ise konuşmasına Safranbolulu vatandaşların ramazan Ayını tebrik ederek başladı. Hayırseverlere de teşekkür eden Uysal; “Bugün ülkemizde 3 milyon Suriyeli kardeşimizi ağırlıyoruz. İşte bu misafirperverliğimizin altında bu inanç yatmaktadır. Allah ayakta kalmalarını sağladığınız için hepinizden razı olsun. Tuttuğunuz oruçların kabul olması dileği ile sizleri Allah’a emanet ediyor, en derin muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

İftar programında son olarak Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar konuştu.

Saylar konuşmasında şunları söyledi: “Değerli Safranbolulu hemşerilerim. Bir Ramazan ayına daha birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cenabı Hak cümlemize oruçlarımızı sağlık sıhhat, barış içerisinde tutmak nasip etsin. Bu akşam, Ramazanın ilk gününde sizlerle birlikte orucunuzu açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Başkanımızı da 6 yıldır geleneksel hale getirdiği ve kardeşlik, komşuluk ilişkilerini güçlendirdiği Ramazan iftarları ve Ramazan akşamlarından dolayı kutluyor, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye Finans, taşıt finansmanını dijital platforma taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Finans, taşıt finansmanına erişimin tüm aşamalarını mobile taşıdı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans kullanıcıları, yasal vade sınırları çerçevesinde belirlenebilen vade ve tutarları ile şubeye gitmeden her adımı Mobil Bankacılık kanalı üzerinden gerçekleştirerek taşıt finansmanı kullanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, banka olarak kullanıcılarının ihtiyaçlarına özel çözümler sunduklarını ve dijital kanalların tüm imkanlarını kullandıklarını ifade etti.

Hızlı, kesintisiz ve mükemmel müşteri deneyimi hedefiyle hizmetlerini sürekli dijitalleştirdiklerini belirten Mert, şunları kaydetti.

“Bu ürünümüz ile tüm müşterilerimiz artık taşıt finansmanı başvurularını şubeye gitmeden yapabilecek ve tüm süreci mobil bankacılık üzerinden tamamlayarak uçtan uca bir taşıt kredisi deneyimi yaşayacaktır. Tüm müşterilerimiz 7/24 Türkiye Finans Mobil üzerinden kolayca Dijital Taşıt Finansmanı başvurusu yapabilir, finansman kullanımı, teminat işlemleri ve taksit ödemelerini şubeye gitmeden mobil üzerinden gerçekleştirebilirler. “Hayat Mobil Bankan Mobil” diyerek sürekli güncellediğimiz teknolojilerimiz ve inovasyonlarımızla, müşterilerimizin her an her yerden başlayan bankacılık yolculuklarında güvenli, akıcı, kolay ve daha dijital bir deneyim yaşamalarını sağlamaya devam edeceğiz.”