Safranbolu İlçe Zümre Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi.

Safranbolu İlçe Zümre Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yayın: 16.02.2020 19:27
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı ikinci dönem  zümre toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’te katıldı.

Öğretmenler tarafından Gümüşe yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, her branşın zümreleriyle branşları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Gümüş, 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda eğitim-öğretimi daha ileri seviyeye ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyerek, eğitim ve öğretimin bir plan çerçevesinde yürütülmesini, öğretim programının uygulanması aşamasında birliktelik sağlanmasını, alınan kararların izlenmesini, değerlendirilmesini, sonuçlandırılmasını önemine vurgu yaparak, yaptıkları çalışmalar için tüm yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.