Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alayında Mezuniyet Heyecanı

Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alayında Mezuniyet Heyecanı

Yayın: 16.05.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında eğitim gören uzman çavuşlar, yarın mezuniyet heyecanı yaşayacak. Yoğun ve zorlu bir eğitim sürecini başarıyla tamamlayan uzman çavuşlar, düzenlenecek törenle mezuniyet belgelerini alacak.

Mezuniyet töreni, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı’nda gerçekleştirilecek. Törende, eğitim süresince gösterdikleri başarılarla dikkat çeken askerler, resmi geçit töreni ile yeteneklerini sergileyecekler. Törene, üst düzey askeri yetkililer, mezunların aileleri ve davetliler katılacak.

Uzman çavuşlar, aldıkları eğitimler sayesinde görev alacakları bölgelerde yüksek güvenlik standartları ve profesyonellik ile hizmet verecekler. Eğitim sürecinde, askeri taktikler, silah kullanımı, yakın dövüş ve arazi koşullarında hayatta kalma gibi birçok alanda kapsamlı bir eğitimden geçen askerler, mezuniyetlerinin ardından Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde göreve başlayacaklar.

Mezun olan uzman çavuşlar, ülkemizin güvenliği ve asayişinin sağlanmasında önemli rol oynayacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan tüm uzman çavuşlara görevlerinde başarılar diliyoruz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.