Safranbolu Kaymakamı Yazıcı’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Safranbolu Kaymakamı Yazıcı’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 29.11.2023 14:46 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Yazıcı; “Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başlanlığına seçilen Erol Altuntepe’yi kutlarım. Köklü bir geçmişi olan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına Başkanlığı yerine getirmek onurlu bir görevdir, bu onurlu görevinde başarılar diliyorum. Lavanta Kokulu Safran Bahçesi Projesinin ürünlerini gördüm ve Markalaşma Yolunda Safran projesinin detaylarını öğrendim. Safranbolu’ya katkı sağlayacak tüm projelere bizlerde tüm gücümüzle destek olacağız.” dedi.

Başkan Erol Altuntepe ise, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Safranbolu Kaymakamımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Safranbolu ekonomisini daha ileriye taşımak için sürekli yeni projeler üreteceğiz” diye konuştu.(Berkay Doğan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.