Safranbolu TSO İle Özel Açı Koleji Arasında Protokol İmzalandı

Safranbolu TSO İle Özel Açı Koleji Arasında Protokol İmzalandı

Yayın: 15.05.2019 23:51
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Karabük Özel Açı Koleji arasında Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ile Karabük Açı Koleji Kurucu Temsilcisi Salih Aydın’ın imzaladığı protokol hakkında bilgiler veren Başkan Acar “Üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzaladık ve imzalamaya da devam ediyoruz. Bu protokoller kapsamında bir yenisini Safranbolu’da eğitim hizmete vermeye hazırlanan Karabük Açı Koleji ile Eğitim İş birliği protokolü imzalamış bulunmaktayız. Bu işbirliğinin iki kurum ve protokolden faydalanacak üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İmzalanan protokol kapsamında Odamız üyelerinin birinci derece yakınları ve referans oldukları öğrencilerin eğitim ücretinden çeşitli oranlarda indirim uygulanacaktır” dedi.

Karabük Açı Koleji Kurucu Temsilcisi Salih Aydın; “25 Yıllık eğitim deneyimine sahip olan AÇI Eğitim Kurumları Karabük’te eğitim sektöründe bir ilki gerçekleştiriyor. 25 Yıllık Eğitim deneyimine sahip olan AÇI eğitim kurumları yurt genelinde 140’tan fazla eğitim kurumu ve yayıncılığın yanı sıra şimdi de Karabük’e bir ilk olan ‘Konsept Okulu’ açıyor. Konsept Okulumuzda Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının çocuklarına hizmet vermekten mutluluk duyacağız. İndirim protokolünün Safranbolu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da sporculardan Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç’e ziyaret

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren wushucuları ağırladı.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Çin'de gerçekleştirilen 2024 Uluslararası Wushu Federasyonu (IWUF) Dünya Kupası'nda altın madalya kazanan Berna Tut, Türkiye'de ve uluslararası yarışmalarda başarı gösteren sporcular ile Wushu Kung Fu İl Temsilcisi Savaş Çakmak ve antrenörler, Genç'i ziyaret etti.

Genç, kategorilerinde başarılı olan sporcuları ve bu yolda emeği geçenleri kutladı.

Sporcuları, Ordu'dan yetişen milli gururları Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ile ağırladıklarını anlatan Genç, kentin spor altyapısına, judonun gelişimine, salonlardaki malzeme ihtiyaçlarına desteklerinden dolayı Huysuz'a teşekkür etti.

Genç, Ordu'ya her branşta başarılar geldiğini ama bu başarıların en büyüğünün wushu kung fu branşından olduğunu belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tüm imkanları her zaman olduğu gibi gençlerimizin yanında. Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Valimiz Muammer Erol bizlere destek oluyorlar. İnşallah sporcularımızın sayısı artacaktır ve bu vesileyle başarılar daha da artacaktır. Madalyaların rengi inşallah hep altın olacak.” ifadelerini kullandı.

Milli sporcu Berna Tut, geçen ay 36 ülkenin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda birinci olduğunu ve tüm dünyaya İstiklal Marşı'nı dinletmenin haklı gururunu yaşadığını vurguladı.

Tut, 11 yıldır spor yaptığını anlatarak, şunları kaydetti:

“Dünya ikinciliği ve üçüncülüğüm vardı. Sonunda dünya şampiyonluğunu da elde ettim. Önümde çok daha uzun yıllar var. Sağlım el verdiği sürece İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinletmeyi hedefliyorum. Kasımda Avustralya'da yapılacak Dünya Kupasına katılmaya hak kazandım. Orada da tüm dünyaya marşımızı dinletip bayrağımızı en yükseğe taşımayı hedefliyorum. Sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önlerinde daha çok yolları var. En önemli şey çalışmak, hedefleri koyduktan sonra her şey gelir. Buralara gelmemde emeği geçen hocalarıma, Savaş Çakmak ve Veda hocama teşekkür ediyorum.”

Genç, başarılı sporcular ile antrenörlere çeşitli hediyeler verdi.