Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal’ın Mesajı

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal’ın Mesajı

Yayın: 01.05.2024 10:25
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal 1 Mayıs hakkında açıklama yaptı.

“En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz. Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs çok büyük anlam ifade etmektedir.
Çalışan vatandaşlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, huzur içinde, coşkuyla, bir bayram havasında kutlamasının aynı zamanda toplumsal barışa da katkı sağlayacağı unutulmamalıdır.
1 Mayıs’ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi dileğiyle; Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük emek veren çalışanlarımızın ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği yapacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi arasında afet zararlarının azaltılmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

BAİBÜ'den yapılan açıklamada, online gerçekleştirilen törene BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci katıldı.

Rektörler tarafından imzalanan protokol kapsamında, afet zararlarının azaltılması için BAİBÜ'de ve Gerede'de bulunan iki deprem istasyonu birlikte işletilerek, iki üniversite arasında bilgi paylaşımı yapılacak.

Protokol doğrultusunda seminer, eğitim, panel, konferans ve çalıştay düzenlemeyi planlayan iki üniversite, afet zararlarının azaltılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirecek.