Safranbolu’da 8. Müze Kent Doğa ve Motosiklet Festivali Başlıyor

Esra Oğuzkağan Özkan
Yayın: 21.08.2024 14:41
A+ A-

Her yıl renkli görüntülerle Safranbolu’nun ev sahipliği yaptığı “Müze Kent Doğa ve Motosiklet Festivali” bu yıl sekizincisiyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Festival, 23-25 Ağustos tarihleri arasında Safranbolu Beştepeler Mevkii’nde, iki gün konaklamalı olarak düzenlenecek. Yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 3 bin katılımcının beklenildiği festival, doğa ve motosiklet tutkunları için önemli bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Müze Kent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, festivalin detayları hakkında bilgi vererek, “Bu yıl ‘8. Müze Kent Doğa ve Motosiklet Festivali’ni düzenliyoruz. Safranbolu Beştepeler Mevkii’nde 23 Ağustos Cuma günü başlayacak festivalin organizasyonunda 9 sivil toplum kuruluşu yer alıyor. Dernekler bir araya gelerek, motokros yarışlarından çeşitli atölye çalışmalarına kadar bir çok etkinlik düzenleyecek. Günübirlikçi ailelerin de katılabileceği, özellikle çocuklar için at biniciliği gibi etkinliklerin yer alacağı bu festivalde herkesin katılımı ücretsiz olacak.” ifadelerini kullandı.

Festivalin programı ise şu şekilde planlandı: 23 Ağustos Cuma günü saat 12.00’de başlayacak etkinlikler, sabah erken saatlerden itibaren derneklerin atölye çalışmalarıyla devam edecek. Akşam saat 19.00’da canlı müzik, DJ performansları ve Ömer Günday’ın sahne alacağı etkinliklerle ilk gün sona erecek. İkinci gün, saat 13.00’te festival ateşi yakılacak ve çeşitli yarışmalar gerçekleştirilecek. Grup Antidepresan konseri ise 19:30’da başlayacak ve yerel toplulukların gösterileri ile devam edecek. Festival, Pazar günü sona erecek.

Motosiklet tutkunları ve doğaseverler için kaçırılmayacak bir etkinlik olan Müze Kent Doğa ve Motosiklet Festivali, yine unutulmaz anlara sahne olacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vodafone, müşteri ve çalışan memnuniyetini artırmak için Üretken Yapay Zeka kullanıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.09.2024 16:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Vodafone, hem müşterilerine hem de bayi ve şirket çalışanlarına destek olmak üzere geliştirdiği, üretken yapay zeka tabanlı 3 yeni asistanı kullanıma sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone internet sitesi üzerinden hizmet vermeye başlayan yeni akıllı asistan, Vodafone müşterilerinin sorularını yanıtlayarak onlara en iyi müşteri deneyimini yaşatırken bayiler için geliştirilen “Vodafone Akıllı Asistanım”, müşterilerden gelen soruların yanıtlanmasında bayi çalışanlarına yardımcı oluyor. Diğer yandan, Vodafone'un pazarlama ekipleri de yeni “Kampanya Asistanı” ile görsel ve metin tabanlı pazarlama aktivitelerini istedikleri şekilde ve kolayca gerçekleştirebiliyor.

Vodafone müşterileri için geliştirilen ve üretken yapay zeka teknolojisine dayanan yeni asistan, Vodafone müşterilerinin sorduğu sorulara yanıt verip onların sorunlarına çözüm buluyor. Müşterilerin sorularını anlamak ve en doğru cevapları sunmak için özel olarak tasarlanan bu asistana Vodafone web sitesindeki “Vodafone Yardım” sayfasından ulaşılabiliyor.

Vodafone bayi çalışanları için geliştirilen ve üretken yapay zeka teknolojisine dayanan Vodafone Akıllı Asistanım da bayi çalışanlarının sorduğu her türlü soruya yanıt verebiliyor. Mobil ödemeden abone kayıt evraklarına kadar yüzlerce sayfalık dokümandaki verileri kullanarak sorulara saniyeler içinde yanıt veren Vodafone Akıllı Asistanım, bayi çalışanlarının işlerini kolaylaştırarak verimliliğini artırırken, müşterilerin de daha hızlı ve etkili destek almasını sağlıyor.

Vodafone pazarlama ekipleri için geliştirilen ve üretken yapay zeka teknolojisine dayanan “Kampanya Asistanı” ise kampanyalar için kişiselleştirilmiş görsel ve metinlerin oluşturulmasında çalışanlara yardımcı olarak pazarlama sürecini büyük ölçüde kolaylaştırıyor.

Ekip verimliliğini, veri güvenliğini ve müşteri memnuniyetini artıran bu asistan sayesinde, kampanyaların hızla ve başarılı bir şekilde hayata geçmesi mümkün oluyor.

– “Daha hızlı ve doğru cevaplar vermemize olanak tanıyor”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone olarak müşterilerine ve çalışanlarına daha iyi bir deneyim sunmak için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ettiklerini belirtti.

Şahin, şunları kaydetti:

“Üretken yapay zeka teknolojisine dayanan 3 yeni asistanla hizmet kalitemizi artırıyoruz. Vodafone web sitemiz üzerinden sunduğumuz yeni akıllı asistanımız, müşterilerimizin sorularına daha hızlı ve doğru cevaplar vermemize olanak tanıyor. Vodafone Akıllı Asistanım ile bayi çalışanlarımızın müşterilerden gelen sorulara daha hızlı yanıt vermesini sağlayarak iş yükünü hafifletiyoruz.”

Kampanya Asistanı ile pazarlama kampanyalarının daha hızlı hayata geçmesini ve müşterilerine daha ilgi çekici ve kişisel deneyimler yaşatılmasını sağladıklarına değinen Şahin, İnovatif bakış açısıyla, üretken yapay zeka teknolojisini etkin bir şekilde kullanmaya devam edeceklerini aktardı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331