Safranbolu’da Anneler Günü Eğlencesi

Safranbolu’da Anneler Günü Eğlencesi

Yayın: 12.05.2015 09:43
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Tarafından Kültür Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Anneler Günü konserinde Safranbolulu Anneler Misak-ı Milli meydanında Ömer Günday ve Nur Yoldaş İle gönüllerince eğlendiler.

Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Nur Yoldaş’ın sahne aldığı kutlama programında, Meydanı dolduran kalabalığın alkışları arasında sahneye gelen sanatçı, kendisinin de Karabüklü olduğunu ve Safranbolu’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı sevilen eserleri okurken zaman zaman vatandaşların yanına giderken, şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi. İzleyenlerin 2 saat süresince coştuğu konser sonunda kendisine hediyelerini takdim eden Ak Parti Milletvekili adayı Sedat Namal yaptığı konuşmada; “Safranbolu’nun her geçen gün büyüdüğünü, güzelleştiğini ve yaşam standardının daha yukarılara çıktığını kaydederken, böylesi güzel bir meydanı Safranbolu’ya kazandıran yine birbirinden güzel programlara imza atan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sanatçımıza da bu mükemmel konser için teşekkür ediyorum” dedi.

Safranbolu’lu annelerin anneler gününü kutlayan Nur Yoldaş beni hemşerilerimle buluşturan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy beyefendiye teşekkür ediyorum diyerek konseri noktaladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.