Çocuklar Sinemayla Buluştu

Çocuklar Sinemayla Buluştu

Yayın: 16.01.2020 19:42
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kaymakamlığı uhdesinde gerçekleştirilen proje kapsamında Safranbolu’da öğrenciler, sinema ile buluşmaya devam ediyor.
“Çocuklar Sinema İle Buluşuyor” Projesi kapsamında Bostanbükü ve Yazıköy İlkokulu öğrencileri “Rafadan Tayfa Göbeklitepe” adlı animasyon filmini izledi.
Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Öğrencilerimize sinema etkinliği ile sosyal kültürel hayatlarına katkı sunuyor aynı zamanda değerlerimizin tanıtımı ve gelecek kuşaklara aktarılmasına da katkı sağlanmış oluyor. Çocuklarımızın mutlu olduklarını görmek ve velilerimizin olumlu tepkileri bizleri mutlu ediyor. Bu mutluluğun yaşanmasındaki anlamlı katkılarından dolayı Safranbolu Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer’e teşekkür ediyorum” dedi.
Film gösterimi çocukların büyük beğenisini kazanırken, etkinliklerin belirli periyotlarla devam edeceği kaydedildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.