SAFTİD’te Şebnem Urgancıoğlu Güven Tazelerken Şefik Yılmaz Dizdar Onursal Üye Seçildi

SAFTİD’te Şebnem Urgancıoğlu Güven Tazelerken Şefik Yılmaz Dizdar Onursal Üye Seçildi

Yayın: 30.04.2024 16:17 |Güncelleme: 01.05.2024 06:24
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği (SAFTİD) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi, toplantı salonunda gerçekleştiren genel kurulda Başkan Şebnem Urgancıoğlu güven tazeledi. Konuşmasında, 2021 yılında yönetimi devraldıklarında 35 üye ile başladıklarını şu anda 100’ün üzerinde üye sayısının olmasından ve turizmin başladığı günden bugüne bu sektörde beraber yol yürümenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Urgancıoğlu: “Geceleme sayısı, nitelikli turist sayısı konusunda derneğimizin, 3 yıl sonraki genel kurulunda daha da güzel bir faaliyet raporu sunacağımıza inanıyorum.” dedi. Karabük’ün tanınmış iş insanı Şefik Yılmaz Dizdar, SAFTİD Onursal Üyesi seçildi. Urgancıoğlu, derneğin faaliyetlerini anlattı. SAFTİD Başkanı Şebnem Urgancıoğlu güven tazeledi ve bugün gerçekleştirilen genel kurul, yönetim ve denetim üyelerinin, yedek üyelerinin açıklanmasıyla sona erdi.

SAFTİD Yönetim Kurulu’nda, Şebnem Urgancıoğlu, Erdinç Sezer, Mehmet Çetin, İsmail Yılmaz, Semih Yıldırım, Süha Korur, Mert Vidinli, Özkan Türkmen, Cengiz Çokpartal, Denetim Kurulu’nda, Muammer Dumaner, Nuray Türker, Evren K. Yıldırım, Yönetim Kurulu Yedeklerinde, İdris Karadayı, İ. Serhat Şengün, Nilay Yıldırım, Habibe Muslu, Cem Alkan, Emine Uluateş, Ozan Demirışık, Ahmet Topbaş, İlkay Elçin, Denetim Kurulu Yedeklerinde, Özlem Urgancıoğlu, M. Cengiz Kilcioğlu, Betül Sezer yer aldı. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Müdürü Güven Türkiye Derecesi Yapan Sporcularla Bir Araya Geldi

Yayın: 21.05.2024 11:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Turnuvalarında Türkiye derecesi yapan sporcular ile bir araya geldi.

İl Müdürü Coşkun Güven, beraberinde Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan, Şube Müdürleri Nurşen Köseoğlu ve Serdar Ali Osman Sevim KYGM Spor Turnuvalarında şampiyon olan sporcuları ile bir araya geldi.

İl Müdürü Coşkun Güven KYGM 2023-2024 Badminton Turnuvası Türkiye birincisi kızlar ve Türkiye ikincisi erkekler, Halkoyunları Turnuvasında Türkiye birincisi kızlar, Bilek Güreşi Turnuvasında Türkiye birincisi kız ve erkek, Masa Tenisi Turnuvasında Türkiye birincisi kızlar, Kort Tenisi Turnuvasında Türkiye ikincisi kızlar, Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası Türkiye Üçüncüsü kız ve erkek ve Atletizim Turnuvasında Türkiye üçüncüsü olan Sadık Can Ayvaoğlunu aldıkları şampiyonluk ve derecelerden dolayı tebrik etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, “Karabük olarak tüm branşlarda önemli başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Bizler gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için tüm imkânlarımızı seferber ederek tesislerimizden 24 saat yararlanmalarına imkân sağlıyoruz. Ben KYGM Spor Turnuvalarında Türkiye Şampiyon olan ve ilimize madalya getiren sporcularımızı ve antrenörlerimizi üzerlerinde emekleri olan eğitim sorumlularımızı katıldıkları her müsabakada elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.