Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde görev değişimi

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde görev değişimi

Yayın: 05.01.2018 22:32
Paylaş:
A+ A-

KBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlık görevinde bayrak devri yaşandı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten aynı zamanda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Mehmet Özdemir’e devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, “Sağlık Bilimleri Fakültesi çok önemli bir fakültedir. Görev yaptığımız süre içerisinde, personelimiz ile birlikte fakültemizi daha da geliştirip büyütmeye çalıştık. Tüm akademik ve idari personele teşekkür ediyorum. Görevi devralan meslektaşıma da başarılar diliyorum.” dedi.

Törene katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar da fakülteye verdiği katkılardan dolayı Prof. Dr. İbrahim Kürtül’e teşekkür ederek, Prof. Dr. Mehmet Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Mehmet Özdemir ise konuşmasında “Sağlık Bilimleri Fakültesi büyük bir fakültedir. Hedefimiz öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirebilmektir. Prof. Dr. İbrahim Kürtül’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de fakülteyi geliştirmek için hep birlikte çaba göstereceğiz.” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.