Salt, yeni yönetimi oluşturmak için yetkilendirildi

Salt, yeni yönetimi oluşturmak için yetkilendirildi

Yayın: 31.08.2023 14:58
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl Yönetimi, İl Başkanı Ferhat Salt’ın başkanlığında yeniden oluşacak.

AK Parti Genel Merkez kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İl Başkanı Ferhat Salt il yönetimini yeniden kurması için yetkilendirildi.

Konu hakkında yapılan değerlendirmede “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile genel merkezimiz tarafından AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt’a il yönetimini yeniden kurmasına dair yetki verilmiştir.

Yeniden revize olacak olan AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulunun milletimize, Karabük’e ve AK Parti’mize hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Bilindiği üzere önceki hafta 39 kişiden oluşan AK Parti İl teşkilatının tamamı da istifasını vermişti.  (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da patronunu bıçak ve kazmayla yaralayan şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde patronunu bıçak ve kazmayla yaralayan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İnebolu Otobüs Terminali'nde çalıştığı iş yerinin sahibi Niyazi G'yi yaralayan E.B'nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

İnebolu Otobüs Terminali'nde 30 Nisan'da, taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten Niyazi G. ile çalışanı E.B. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.B, Niyazi G'yi bıçak ve kazmayla yaralamıştı. Şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.