Samsun’da korkutan yangın..!

Samsun’da korkutan yangın..!

Yayın: 14.06.2024 11:00
Paylaş:
A+ A-

Samsun’da iki fabrikada etkili olan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bebek bezi ve çeşitli plastik ürünler üretilen fabrikada çıkan ve yan taraftaki fabrikaya da sıçrayan yangına müdahale ediliyor.

Organize Sanayi Bölgesi Nenehatun Caddesi’deki fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Fabrika çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede büyüyerek yan taraftaki fabrikaya da sıçrayan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Samsun Orman İşletme Müdürlüğü, Samsun Çarşamba Havalimanı, AFAD ile ilçe belediyelerinin itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, olay yerinde ekiplerin çalışmalarını takip ediyor.

Vali Tavlı, AA muhabirine, yangına ekiplerin müdahale ettiğini belirterek, “Herhangi bir can kaybı ve mahsur kalma olmadı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile emniyetin TOMA’ları yangının söndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor. İlçelerdeki itfaiye ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Su ihtiyacına karşı su tankerleri de olay yerinde hazır bekletiliyor.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da geleneksel sünnet şöleni yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.07.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum Belediyesinin geleneksel sünnet şöleni kapsamında çocuklar, konvoy halinde kent merkezinde tur attı.

Saat Kulesi önünde halk otobüsleriyle konvoya katılan çocuklar ve aileleri, Hıdırlık Camisi'ndeki sahabe kabirlerini ziyaret ederek, dua etti.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da konvoya kendi kullandığı klasik makam aracıyla katıldı.

Konvoyun ardından Tarihi Kent Meydanı'nda sünnet şöleni etkinlikleri gerçekleştirildi.

Palyaço, illüzyon, balon ve birbirinden güzel eğlenceli gösterilerin yer aldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Sünnet şöleni, Türk halk müziği konseri ile sona erdi.