Samsun’da mevsimlik işçilerin kaldığı binanın kurşunlanmasıyla ilgili 3 kişi yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 31.08.2024 20:37
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Salıpazarı ilçesinde, mevsimlik işçilerin kaldığı binanın kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Yavaşbey Mahallesi'nde 2 gün önce mevsimlik işçilerin kullandığı bir ikametin camına pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu hasar meydana geldiği belirtildi.

Şüphelilerin olay yerinden araçla ayrıldıklarının tespit edildiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Olay yerinde bir boş kartuş bulunmuştur. Olay esnasında ikamette kimsenin olmadığı, maddi zarar meydana geldiği olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinden anlaşılmıştır. Soruşturmacı birimlerimizce 5 şüpheli tespit edilmiştir. Şüphelilerden Y.D, H.K. ve G.Y. yakalanmıştır. Açık kimlikleri tespit edilen firari 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Olayın işçi temini ve kiralamayla ilgili taraflar arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı, alınan beyanlardan anlaşılmıştır. Soruşturma çok yönlü devam etmektedir.”

– Samsun Valiliği açıklaması

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada ise olayın münferit, kişisel bir olay olduğu vurgulanarak, “Tarafların birbirlerini tanıdıkları, konunun alacak verecek ve işçi temin anlaşmazlığından kaynaklandığı belirlenmiştir. Mevsimlik işçilerimizin kullandığı çadırlara yönelik herhangi bir hareket olmamıştır. Diğer mevsimlik işçiler mahallede kalmaya ve çalışmaya devam etmektedir. Bu konuda sosyal medya paylaşımını yapan kişinin köyden ayrıldığı anlaşılmakla birlikte soruşturma çok yönlü devam etmektedir. Hiç kimsenin misafir çalışanlarımızın ve hemşehrilerimizin huzurunu bozmasına müsaade edilmeyecektir.” açıklamasında bulunuldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gerze’de “Peygamberimiz, Şahsiyet İnşası İman ve İstikamet” konferansı düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 15.09.2024 00:22
A+ A-

SİNOP (AA) – Gerze ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla “Peygamberimiz, Şahsiyet İnşası İman ve İstikamet” konferansı gerçekleştirildi.

Gerze İlçe Müftülüğü tarafından Gerze Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen konferans, Yavuz Selim Camisi imam hatibi Ahmet Saatçi'nin Kur'an tilavetiyle başladı.

Konrferansta Burdur Mehmet Akif Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin Pişgin, “Peygamberimiz, iman ve istikamet” temasıyla Hazreti Muhammed'in hayatından örnekler verdi.

Program sonunda Pişgin, kitaplarını imzaladı.

Konferansa İl Müftüsü Paşa Bektaş, İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş ile davetliler katıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331