Samsun’da otomobilin çarptığı kadın öldü

Samsun’da otomobilin çarptığı kadın öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.05.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Yakakent ilçesinde otomobilin çarptığı kadın yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Ü.B'nin kullandığı otomobil, Yakakent Liman Mahallesi'nde geri manevra yaptığı sırada Khadija A'ya (50) çarptı.

Alaçam Devlet Hastanesine kaldırılan Khadija A, buradaki müdahalenin ardından Bafra Devlet Hastanesine sevk edildi.

Khadija A, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince sürücü Ü.B. ile olay sırasında yanında bulunan D.G. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından D.G. savcılık talimatıyla, Ü.B. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İdman Yurdu’ndan Transfer Hamlesi

Yayın: 22.06.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

3. Lig’de mücadele edecek olan Karabük İdman Yurdu, yeni sezon öncesi kadrosunu genç yeteneklerle güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-mavili ekip, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla yeni transferlerini duyurdu.

Karabük İdman Yurdu, Bucaspor 1928 takımından 2002 doğumlu kaleci Melih Ataş, 2004 doğumlu orta saha oyuncusu Ege Okka, 2004 doğumlu sağ bek Orkun Usluoğlu ve geçen sezon Bucaspor 1928 kulübünden kiralık olarak kadroda yer alan 2004 doğumlu defans oyuncusu Kerem Yorulmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca, 1926 Polatlı Belediyespor’dan 2003 doğumlu sol bek oyuncusu Buğra Aksoy da kırmızı-mavili ekibe 3 yıllık imza attı. Transferlerin imza törenine Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım da katıldı.

Bunun yanı sıra, Karabük İdman Yurdu geçtiğimiz günlerde Gümüşhanespor’dan 2002 doğumlu kenar oyuncusu Erdem Can Polat ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Karabük İdman Yurdu’nun bu transfer hamleleri, genç ve dinamik bir takım oluşturma hedefinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Kırmızı-mavili ekip, yeni sezon öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.