Samsun’da yatılı öğrenciler okul bahçesinde kamp yaptı

Samsun’da yatılı öğrenciler okul bahçesinde kamp yaptı

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 29.09.2023 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Asarcık ilçesinde yatılı bölge ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, okul bahçesine çadır kurarak kamp yaptı.

Farklılaştırılmış eğitim çalışmaları kapsamında kamp sporu eğitimi alan öğrenciler, kiralanan çadırları öğretmenleriyle okullarının art bahçesine kurdu.

Yakılan ateşin başında müzikler söyleyen ve oyunlar oynayan öğrenciler, bir gece çadırda kalacaklar.

Öğrencilerin, Amasya'daki Boraboy Gölü Tabiat Parkı'nda yapacakları 2 gecelik kampın hazırlıkları kapsamında okul bahçesinde prova yaptıkları bildirildi.

Yatılı bölge ortaokulunda 11 yıldır vazife yapan Vücut Eğitimi ve Spor Öğretmeni Müjdat Gökmen, “İlçemizde, toplumsal manada etkinlikler az yapılmakta ve ulaşılması da epey güç. Öğrencilerimizle bu tıp etkinlikler yaparak onların hünerlerini geliştirmek ve hayata hazırlanmaları konusunda dayanakta bulunmak istiyorum. Geçmiş eğitim periyotlarında de kayak ve bisikletli tabiat çeşidi üzere aktiflikleri gerçekleştirerek öğrencilerimize yararlı olmak için gayret sarf ettik” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da Gençlik Konseri düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Konseri gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesince Altınordu ilçesindeki Çamlıköşk'te organize edilen konserde şarkıcı Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, çok sayıda şarkı seslendiren Kandemir'e çiçek verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kıymetli bir sanatkarı ağırladıklarını belirten Güler, Kandemir'e teşekkür etti.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı konsere, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ile vatandaşlar katıldı.