Samsung’dan yeni Galaxy Tab S10 Serisi tabletlerde tanıtıma özel kampanya

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 04.10.2024 00:30
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Samsung, yeni tanıttığı yapay zekayla tasarlanan ilk tablet serisi olan Galaxy Tab S10 Serisi'nde tanıtıma özel bir kampanya başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tanıtım kampanyası, 17 Ekim'e kadar sürecek kampanya kapsamında Galaxy Tab S10 Ultra veya Galaxy Tab S10+ tabletlerden alan tüketiciler, 1 yıllık Samsung Care+ hediye ekran koruma sigortasına sahip olabilecek.

Buna ek olarak tüketiciler, eski cihazlarını getirmeleri durumunda değişim kampanyası koşulları dahilinde 4 bin liraya varan ek takas desteği alabilecek ya da alternatif olarak Galaxy Buds3 kulaklık hediyesini tercih edebilecek.

Samsung'un kullanıcı deneyimleri sunma geleneğini sürdüren Galaxy Tab S10 Ultra ve Galaxy Tab S10+, yapay zeka işlem gücündeki geliştirmeler sayesinde akıcı ve güçlü bir performans sunuyor. Galaxy Tab S10 Ultra, önceki model Galaxy Tab S9 Ultra'ya göre CPU performansında yüzde 18'den, GPU'da yüzde 28'den ve NPU'da yüzde 14'ten fazla iyileşme sağlıyor.

Uzun pil ömrü ve hızlı şarj özelliğiyle donatılan Galaxy Tab S10 Serisi, bir önceki seriye göre daha hızlı şarj olurken, tek şarjla uzun süre kullanım imkanı sunuyor.

– Galaxy AI ile gerçek anlamda yaratıcılık ve üretkenlik

Okulların açılmasıyla birlikte, öğrenciler açısından yaratıcı ve üretken olmanın önemi artıyor. Galaxy Tab S10 Serisi, ders notlarını daha verimli tutma, projeleri daha hızlı tamamlama ve hayal gücünü sınırların ötesine taşıma konusunda öğrenciler için güçlü bir aday. Galaxy Tab S10 Serisi'nin Galaxy AI özellikleri ister işte, ister okulda, ister yaratıcılığı ifade ederken gün boyu kullanıcılara eşlik edebilen güçlü bir destek olacak.

“Not Asistanı” ve “S Pen” ile tabletin geniş ekranında not alınabiliyor. Okul derslerine yönelik çalışmalar, not alma ve günlük tutma, yapay zeka tarafından sağlanan otomatik deşifrelerle ve özetlerle daha verimli hale geliyor. PDF metni çevirisiyle Galaxy Tab S10 Serisi, PDF formatındaki belgeleri ekran üzerindeki bir seçme aracıyla tercüme edilebiliyor, el yazısı yardımı ise el yazısıyla alınan karmaşık notları düzenliyor.

Galaxy Tab S10 Serisi'nde Google ile kullanılan Circle to Search özelliğiyle, uygulamalar arasında geçiş yapmadan ekranda görülen herhangi bir şeyi daire içine alarak arama yapılabiliyor. Google ile tablet ekranında görünen metinler tercüme edilebiliyor.

Uygulama değiştirmeden, herhangi bir görüntü, video veya metin iki dokunuşla tercüme edilebiliyor. Circle to Search, fizik ve matematik problemlerini çözme adımlarını tanımlayabiliyor, özetler çıkarabiliyor.

Galaxy S Pen'de bulunan Air Command with AI özelliği, menüler arasında geçiş yapmadan Galaxy Yapay Zeka Asistanı özelliklerine erişim sağlıyor. Yapay Zeka Asistanı uygulamaları, Klavyeli Kılıflardaki Galaxy AI Tuşu kullanılarak yazılı komutlarla kolayca başlatılabiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARABÜK (AA) – Karabük Belediyesi Aş Evi, ihtiyaç sahibi ailelere her gün sıcak yemek desteği sağlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Karabük Belediyesi, kimsesiz, yaşlı, engelli ve maddi durumu yetersiz vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Şehit Piyade Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Karabük Belediyesi Aş Evi'nden, ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştırılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Aşevimiz sadece bir yemek noktası değil, Karabük'te yardımlaşma ve birlik olmanın sembolüdür. Belediyemizin en önemli görevlerinden biri, ihtiyaç sahiplerine ulaşarak destek olmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427