Samsung’un yeni Galaxy Z Serisi, Teknosa mağazalarında

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.07.2024 16:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Teknosa, Samsung'un yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını tüm mağazalarında kullanıcılarla buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tanıtıma özel kampanya kapsamında Galaxy Z Fold6 8 bin liralık takas desteği ve hediye kalemli kılıfla, Galaxy Z Flip6 ise 5 bin liralık takas desteği ve yüzüklü kılıf hediyesiyle birlikte alınabiliyor.

Kullanıcılar, Samsung'un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını Teknosa'nın 64 ildeki 190'a yakın mağazasında yakından deneyimleyebiliyor.

Galaxy Z Fold'un geniş ekranı, Galaxy Z Flip'in “FlexWindow” özelliği ya da tüm gücüyle ikonik “FlexMode” özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi, kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini üst düzeyde deneyimlemesini sağlıyor.

Samsung Galaxy Z Serisinin sahip olduğu form faktörü temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI, Galaxy Z Serisi'nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

Seri için Samsung ayrıca kullanıcılara 7 yıl boyunca güvenlik, 7 nesil boyunca da işletim sistemi güncellemesi de taahhüt ediyor.

Galaxy Z Fold6, gümüş, pembe ve lacivert renk seçeneklerinde mevcutken, Galaxy Z Flip6, gümüş, sarı, mavi ve mint yeşili renk seçeneklerinde sunuluyor.

Samsung'un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan Galaxy AI yeniliklerine katlanabilir ekran deneyimiyle yeni bir yorum getiren, daha ince, daha hafif ve daha güçlü yeni Galaxy Z Serisi, tüm Teknosa mağazalarından 28 Temmuz'a kadar tanıtım kampanyasıyla satın alınabilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de yetiştiricilere küçükbaş hayvancılık eğitimi verildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.09.2024 04:00
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Eflani ilçesinde yetiştiricilere yönelik küçükbaş hayvancılık eğitimi düzenlendi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2024 Yılı Mesleki Teknik Destek Programınca desteklenen “Kırsalda Usta Üreticiler İş Başında” projesi kapsamında İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitime, küçükbaş hayvan yetiştiricileri ve veteriner hekimler katıldı.

Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden uzman teknik personel tarafından verilen eğitimde, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde beslenme, hastalıklar ve sürü yönetimine ilişkin bilgi verildi.

Daha sonra işletmeler ziyaret edilerek, karşılaşılan sorunlar ele alındı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, yaptığı açıklamada, ilçede ilk kez böyle bir eğitim gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yetiştiricilerimizden veteriner hekimlerimize kadar tüm paydaşlarımızın faydalandığı, bilgilerimizi tazelediğimiz ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz verimli bir eğitimi geride bıraktık.” ifadelerini kullandı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331