Samsunspor-Fenerbahçe maçının akabinde

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.08.2023 00:36
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Muhteşem Lig'inin 2. haftasında alanında Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Yılport Samsunspor'un teknik yöneticisi Hüseyin Eroğlu, “Rakip Fenerbahçe, kazanmak istiyorduk, olağan olmadı.” dedi.

Eroğlu, maçın akabinde düzenlediği basın toplantısında, kendi alanlarında 11 yıl sonra Harika Lig'deki birinci maçı kaybettiklerini söyledi.

Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini belirten Eroğlu, “Rakip Fenerbahçe, kazanmak istiyorduk, natürel olmadı. Bu manada üzgünüz. Fenerbahçe'de alışılmış ki değerli ayakları var. Maça gelince natürel ki birinci yarı maksadımız bilhassa hamle sınırında, hem onların ilişkilerini kesmek hem de kazanacağımız toplarla geçiş atağından skor yapmaktı. Bir de oyunun muhakkak kısımlarında topa sahip olduğumuz kısmı arttırarak rakibin geriye koşmasını ve konfor alanından çıkması için taktiksel manada çalışmıştık. Bu kısım bölüm tuttu, doğal ki girdiğimiz ve birinci yarı kaçırdığımız birkaç konum vardı.” diye konuştu.

Eroğlu, konumları değerlendiremedikleri için öne geçme fırsatlarından yararlanamadıklarını vurgulayarak, “Belki bunları değerlendirebilseydik ikinci yarının başında da vardı. Bu konumları değerlendirdiğin vakit öne geçmen bir artı sağlıyordu. Tahminen konum olmayacak bir anda kenardan gelen topta golü yedik. Maçın geneline baktığımızda aslında Fenerbahçe'ye karşı savunma manasında âlâ durduk. Yalnızca girdiğimiz konumları değerlendiremedik. Rakibin tahminen net manada konumu tahminen kenardan gelen toplarda vardı ancak net konum diyeceğimiz durum yoktu, alışılmış gol yiyince de maçı kaybettik. Bu manada üzgünüz.” tabirini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum FK, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.09.2024 04:07
A+ A-

ÇORUM (AA) – Ahlatcı Çorum FK, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Milli maç nedeniyle lige verilen arada 5 gün izin yapan kırmızı-siyahlı takım, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına yeniden başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Serkan Özbalta yönetimindeki antrenmanda futbolcular, kuvvet çalışması yaptı.

Kırmızı-siyahlılar, yarın yapacağı çift antrenman ile Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331