Ülkücü Hareket ‘Sanayi Günü’ imza kampanyasına topluca katıldı

Ülkücü Hareket ‘Sanayi Günü’ imza kampanyasına topluca katıldı

Yayın: 21.01.2023 09:11
Paylaş:
A+ A-

MHP Karabük İl Başkanlığı üyeleri, 3 Nisan 1937’de temeli atılan Türkiye’nin ilk entegre sanayi tesisi Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarının (KARDEMİR) kuruluş tarihinin, her yıl ülke genelinde “Sanayi Günü” olarak kutlanması için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından başlatılan kampanya kapsamında hürriyet caddesi üzerindeki oda önünde kurulan stantta gelen partililer, imza verdi. Toplanan imzalar, daha sonra ilgili makamlara ulaştırılacak.

MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar, gazetecilere, kampanyaya bugüne kadar destek veren sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti teşkilatlarına ve Karabük halkına teşekkür ederek, “Bugün biz de MHP il ve ilçe teşkilatları ve belediye başkanlıklarımız olarak, hep beraber standı ziyaret ettik. İmza kampanyasına destek verdik. İnşallah bu desteğin her geçen gün artarak, devam etmesini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İmza kampanyasına MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar başkanlığında ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları ve Ülkü Ocakları mensupları Ankara caddesindeki parti binasından hürriyet caddesine toplu halde yürüyerek katılım sağladı. Heyet daha sonra Belediye Başkanı Rafet Vergili ile makamında bir araya geldi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Yayın: 23.04.2024 10:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Z.M.O. idaresindeki 35 JZE 23 plakalı otomobil, Karabük-Safranbolu kara yolu Kireçkuyusu mevkisinde kontrolden çıkarak önce bariyere ardından yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.