Saylar; Dedikoduyu Bırakıp Karabük’e Hizmet Edelim

Saylar; Dedikoduyu Bırakıp Karabük’e Hizmet Edelim

Yayın: 12.02.2016 10:43
Paylaş:
A+ A-

AK Parti İl başkanı Timurçin Saylar,Safranbolu belediye başkanı Necdet Aksoy ile birlikte teşkilat mensupları dün parti binasında toplanarak,önceki gün AK Parti Safranbolu İlçe başkanlığına atanan Ali Kaya’nın mazbatasını verdiler.

İlk olarak AK Parti Safranbolu İlçe başkanlığı görevine yapılan atama ile ilgili görüşlerini dile getiren İl başkanı Timurçin Saylar, “bilindiği üzere Safranbolu İlçe başkanımızın görevinden istifa etmesinin ardından 4 arkadaşımız bu göreve talip olduklarını bildirdiler. Bizlerde milletvekillerimiz başta olmak üzere,belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte yapılan temayüller sonucunda genel merkezimizin kararı ile Ali Kaya arkadaşımız Safranbolu İlçe başkanlığı görevine atandı. Safranbolu bizim için çok önemli.Biz sayın belediye başkanımız ile birlikte tarihi ve kültürel kentimiz olan Safranbolu’muza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya katılan Safranbolu belediye başkanı Necdet Aksoy ise,“AK Parti kurulduğundan bugüne kadar Safranbolu’da hep iktidar olmuştur.Bu süreç içinde Avukat arkadaşımız Baki bey ve Ahmet ağabeyimizle birlikte görev yapmıştık.Şimdi ise Ali kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz.Özellikle iktidar partilerinden talepler her zaman büyük olur.Biz de milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızın desteği ile bu talepleri yerine getirmeye çalışacağız.Hep birlikte canı gönülden başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizlerde belediye olarak halkımıza her zaman olduğu gibi en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Eski İlçe başkanımız Ahmet beyin bizimle ilgili söylediklerini karşılaştığımızda kendisine soracağız.Ben istifa ettiğinde İstanbul’daydım. Dolayısıyla yaptığı açıklamaları talihsiz açıklamalar olarak görüyorum.7 yıl birlikte görev yaptık. Bu süre içerisinde bize hiçbir şey söylemedi.Herhangi bir sıkıntı dile getirmedi. Söylediğim gibi karşılaştığımda sebebini sorarım.Yüz yüze konuştuktan sonra gerekirse açıklama yapacağım.Biz kamuoyu ve hukuk denetimine her zaman açığız.Partimiz gerekli çalışmayı yapacaktır” dedi.

Diğer yandan, Safranbolu İlçe başkanlığı görevine atanan Ali Kaya ise yaptığı açıklamada,“bildiğiniz üzere bu göreve talip olan diğer arkadaşlarımızla birlikte genel merkezimizce mülakata tabi tutulduk ve mülakat sonrası bize görev verildi.Ben siyasete AK Parti ile başladım.AK Parti kişilerin değil dava partisidir.Bizler bu dava için mücadele verdik ve vermeye de devam edeceğiz.Bu partide gençlere siyaset yapma hakkı verilmiştir. Seçimlerde Ahmet Güneş ağabeyimizle birlikte görev yaptık.Kendisine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.Bundan sonra Safranbolu belediyemizle uyumlu bir çalışma gayreti içinde olacağız. Safranbolu belediye başkanımız önemli hizmetler vermiş vermeye de devam etmektedir.Bizlerde bu hizmetler verilirken köprü vazifesi göreceğiz” dedi.

Bu konuşmaların ardından gündeme dair bazı değerlendirmelerde bulunan İl başkanı Timurçin Saylar, “şimdi boş laf, dedikodu üretme zamanı değildir.Şimdi hizmet verme zamanıdır. KARDEMİR, ÜNİVERSİTE, SAFRANBOLU VE KARABÜKSPOR bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır.Bütün söylentileri bırakıp memleketimize hizmet edelim. KARDEMİR bizim gözbebeğimiz. Filyos limanı ile ilgili iki tane mahkeme kararı kalktı,sonuçlar bekleniyor.Bu yıl içerisinde alt yapı çalışmalarına başlanacaktır.Yine İsmetpaşa bölgesine yapılacak Eskipazar makine imalat organize sanayi bölgesi için çalışmalar yolunda gidiyor muhtemelen Mayıs gibi tabelayı dikeriz. Bartın yolu,Kardemir girişi ile ilgili karayolları çalışma içerisinde. Yine şehir içinde bulunan haddehanelerimizin % 90’ı organizeden yer aldı ve önümüzde ki 10 yıl içerisinde şehir içinde sanayi kuruluşumuz kalmaz diye düşünüyoruz” açıklamalarına yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

Yayın: 28.03.2024 15:39
Paylaş:
A+ A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Temmuz ayında, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız.” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gökdere Meydanı’nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, Bursa’ya duyduğu sevgiyi, “Ulu çınarlarca tarihim sende. Bahtım, bereketim, tarihim sende. Üç kıtada hüküm sürdüm sayende. Tende can gönülde sevdamsın Bursa. Cihanda en güzel rüyamsın Bursa.” dizeleriyle dile getirdi.

Tarihin ulu çınarı, Osmanlı’nın ilk başkenti, Orhangazi’nin, Murad Hüdavendigar’ın emaneti Bursa’da bir kez daha bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

“Nice alimi ve evliyasıyla Bursa yüzyıllardır gönüllerimizi imar ediyor. Gönül semamızı, billur bir avize gibi aydınlatan bu şehir, ecdadımızın medeniyet anlayışının yaşayan örneğidir. Kuruluşun ve yükselişin şehri Bursa bu vasfını tarihinin hiçbir döneminde yitirmedi, bugün de koruyor. Biz de Bursa’dan aldığımız feyzle bir ayağımızı ülkemize sabitleyip diğeriyle tüm dünyaya sesimizi, sözümüzü, dostluğumuzu taşıyoruz. Bursa nasıl Balkanlar’dan Kafkaslar’a başı dara düşen her kardeşimize kucak açmışsa, biz de bu coğrafyalarla bağlarımızı daima güçlendiriyoruz. Bursa nasıl sanayi ve tarım üretiminin gücüyle dünyaya dal salmışsa biz de ekonomide ve diplomaside aynı kucaklayıcılığı sergiliyoruz.

Bu vesileyle 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’na milletvekilliğinde yüzde 52, cumhurbaşkanlığında yüzde 55 oranındaki desteğiniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ne diyor o güzel Bursa Türkü’sünde? ‘Ah buğdayım, buğdayım, sereyim kurutayım. Senin güzel dilini ben nasıl unutayım?’ Evet, biz de Bursa’nın bunca bizden esirgemediği ahde vefasını, kadirşinaslığını, muhabbetini asla unutmayacağız.”

Bursa’ya her geldiğinde kalbinin bir köşesini bu kentte bıraktığını ifade eden Erdoğan, mitinge 90 bin kişinin katıldığını duyurdu.

Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne iki gün kaldığını hatırlatarak, Türkiye Yüzyılı’na Bursa ile hazırlandıklarını vurguladı.

Türkiye Yüzyılı şehirlerinin inşasını Bursa’nın yol arkadaşlığında yapmak istediklerinin altını çizen Erdoğan, “Biz biliyoruz ki Bursa’nın boş lafla palavrayla yalanla dolanla işi olmaz. Çünkü Bursa, emeğin, alın terinin, üretimin şehridir. Bursa, yatırıma bakar, esere bakar, hizmete bakar, projeye bakar velhasıl Bursa icraata bakar.” değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’de oluk oluk akan Müslüman kanı karşısında kör, sağır kesilenler, yarın bizim başımıza benzer bir felaket gelse, emin olun, aynısını yapacaklar.” dedi.

Erdoğan, “İhtirasları öylesine gözleri bürümüş ki ülkenin ve milletin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döşemekten çekinmiyorlar. PKK’ya göz kırpıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“CHP çeşitli şehirlerde DEM’le, hem de tabanına rağmen, neyin karşılığı, hangi paylaşımların ürünü olduğu bilinmeyen karanlık ittifaklar kuruyor.”

Erdoğan, “Ülkemizin en büyük muhalefet partisinin içine düştüğü tutarsızlık, savrulma, kirlenmişlik hali gerçekten utanç verici.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Valizler, çantalar dolusu dolarlar, avrolar. Bunları saymaya bile yetişemiyorlar. Sayma görüntülerini kimse izah edemiyor.”  ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

“Seçimlerde şehirlerinizi yönetecek başkanları seçmekle kalmayacaksınız, ülkemizin geleceğinde hangi siyaset tarzının önünün açılacağını da belirleyeceksiniz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Temmuz ayında, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız.” açıklamasını yaptı.

Erdoğan, “21 yılda nasıl 3 kat Türkiye’yi büyüttüysek, önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyütüp inşallah sözlerimizi fazlasıyla tutacağız.” dedi. (AA)