Securitas’tan bebek ve bakıcı kamerası alacaklara tavsiyeler

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 07.10.2024 00:22
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Securitas, bebek ve bakıcı kamerası alacak ebeveynlere yol gösteren önerileri derledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, anne ve babalar bebeklerini her konumda ve durumda kontrol etme ihtiyacı duyabiliyor. Bu ihtiyaçlarını karşılayacak ürün arayışına girdiklerinde, karşılarına çok sayıda bebek ve bakıcı kamera sistemleri çıkıyor.

Bakıcı ve bebek kamerası, bebeklerin veya küçük çocukların güvenliği ve bakımı için tasarlanmış bir tür izleme sistem olarak biliniyor. Bu sistemler genellikle yüksek çözünürlüklü kameradan, ses alıcısından oluşuyor ve genellikle bebek odasına yerleştiriliyor.

Kamera ve ses alıcısı, bir monitör aracılığıyla bebek odasındaki görüntü ve sesi ebeveynlerin veya bakıcının bulunduğu başka bir odaya aktarıyor.

Kameralar, bebeklerin gece uykusunda veya bebek bakıcısıyla zaman geçirirken güvende olduklarını kontrol etmek için kullanılıyor. Bazı bebek ve bakıcı kameraları hareket algılama, uzaktan izleme ve mobil uygulamalarla kontrol gibi ek özelliklere sahip olabiliyor.

İyi bir bebek kamera sisteminin, yüksek çözünürlüklü bir kamera, gece görüşü, hareket algılama uyarıları, ses sistemi ve mobil uygulamalarla uzaktan izleme gibi özellikleri içermesi gerekiyor.

Kameraların bebek yatağına, bebeğin bakıldığı odaya ve evin diğer alanlarını görebilecek şekilde yerleştirilmesi tavsiye ediliyor.

Kablolu ve kablosuz bağlantı seçeneklerine sahip olan kameraların kablosuzlarının daha kolay kurulduğu ve kullanıldığı ifade ediliyor. Kameraların şifrelenmiş bağlantıları, parola koruması ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmış olması da bir diğer gerekli özellik olarak öne çıkıyor.

Securitas, ebeveynlerin kameraları almadan önce, ürün incelemelerini okunmasını, farklı marka ve modellerin özelliklerini karşılaştırması önerdi. Şirket, anne ve babalara, güvenilir markalar ile ürün incelemesi iyi olan modelleri tercih etme tavsiyesinde bulundu.

Bebek ve bakıcı kameraları teknolojik cihazlar olduğu için arıza yapabileceğini ifade eden Securitas, satın alacaklar için iyi bir garanti ve müşteri desteği sunulmasının önemini vurguladı.

– Securitas

“Securitas Alarm” internet mağazasıyla bebek ve bakıcı kameralarını müşterilerle buluşturan şirket, 81 ilde, 70 binin üzerinde aboneye hizmet sunuyor.

Teknolojik güvenlik çözümlerini müşterilerine sunmak için global trendleri takip eden şirket, bu konuda kendini sürekli geliştiriyor.

Türkiye'nin farklı lokasyanlarında hizmet veren şirket, doğal afet gibi durumlarda bile kesintisiz hizmet sunuyor.

Şirket, alarm sinyallerine 8 saniye müdahaleyle dünya ve Türkiye üzerinde bir ortalamaya sahip bulunuyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediyesi, Kent Lokantası'nın ikincisini açmaya hazırlanıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ikinci lokantayı Fatih veya İnönü Mahallesi'nde açmak için altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Kaya, seçim öncesi sosyal belediyecilik vaatlerinden olan Kent Lokantası sözünü tutarak, kısa süre içerisinde İskenderpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirdiğini hatırlattı.

Vatandaşların yoğun olduğu, hastanelerin yer aldığı Fatih ve İnönü mahallelerinde esnafı da mağdur etmeyecek şekilde lokanta için yer arayışında olduklarına işaret eden Kaya, “Birkaç noktada görüşmelerimiz devam ediyor. Bu görüşmelerden sonuç aldığımızda hızlı bir şekilde ikinci kent lokantamızın da açılışını yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaya, kent mutfağında kaliteli malzemeler ve hijyenik koşullarda hazırlanan yemeklerin uygun fiyatlı bir şekilde yüzlerce vatandaşa sunulduğunu belirterek, üçüncü lokantayı da öğrencilerin, tedavi gören hastaların ve yakınlarının yoğunlukta olduğu Kalkınma Mahallesi'nde açmayı planladıklarını kaydetti.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427