Şenay Grup Medisa Mobilya Fabrikasının Temelleri Atıldı

Şenay Grup Medisa Mobilya Fabrikasının Temelleri Atıldı

Yayın: 21.07.2023 16:28
Paylaş:
A+ A-

Şenay Mobilya olarak ilimizde faaliyet gösteren Şenay Grup firmasının Karabük Organize Sanayi Bölgesinde 60 Dönüm arazi üzerinde kurdukları ve tamamlandığında 500 kişinin istihdam edileceği Medisa Mobilya Fabrikasının Temelleri düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, TSO Başkanı Fatih Çapraz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, Şenay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Şenay, Medisa Mobilya çalışanları ve davetliler katıldı.

Protokol konuşmaları ve duanın ardından Medisa Mobilya Fabrikasının temeline ilk harcın dökülmesi için Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve protokol üyeleri ile birlikte butona basan Vali Fuat Gürel, ilimiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak olan Medisa Mobilya Fabrikasının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Şenay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Şenay ve çalışanlarına kolaylıklar diledi.(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tıra saklanan uyuşturucu “Hektör”ün hassas burnundan kaçmadı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir tırda yapılan aramada, “Hektor” adlı narkotik dedektör köpeğin yardımıyla uyuşturucu ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ve İstihbarat şubeleri ile Kastamonu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekipleri, Samsun'a tırla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine ortak çalışma yürüttü.

Ekipler, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesindeki polis uygulama noktasında M.S'nin (35) kullandığı tırı durdurdu.

Tırda narkotik dedektör köpeği “Hektor” ile yapılan aramada, kupa kısmında 1219 gram sentetik uyuşturucu ile 2 bin 744 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Sürücü M.S. ekiplerce gözaltına alındı.