Servisçiler Odasından Gururlandıran Organizasyon

Servisçiler Odasından Gururlandıran Organizasyon

Yayın: 10.09.2015 10:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük Servisçiler Odası dün muhteşem bir organizasyona imza atarak,yüzlerce araçla şehitlerimiz için konvoy düzenlediler.

Son iki günde gelen onlarca şehit haberleri ile sarsılan Türkiye Cumhuriyeti genelinde Teröre lanet yağarken, Karabük halkı ve bazı sivil toplum örgüleri de sokaklara döküldü.

Bu manada dün sabah saatlerinde Karabük Emniyet Müdürlüğü bölgesinde toplanan yüzlerce servis işletmecisi araçlarıyla birlikte şehitlerimiz için konvoy düzenleyip teröre lanet okudular.

Yapılan bu güzel organizasyonlar ilgili bir değerlendirme yapan Karabük Servis Odası başkanı Hüseyin Kılıç, “Gördüğünüz gibi Türk milleti,Karabük halkı günlerdir teröre lanet okumak için sokaklara dökülüyor.Bizlerde yüreğimizi dağlayan,bizi derinden sarsan şehitlerimiz için böyle bir organizasyon tertip ettik.Teröre lanet okuyoruz.Haince saldırıları kınıyoruz.Şunun iyi bilinmesini isteriz ki bizlerde vatanımızın birlik ve bütünlüğü için savaşmaya hazırız,savaşmaya gidecekleri de götürmeye hazırız.Üzerimize nasıl bir sorumluluk yüklenirse biz buradayız.Şehitlerimize Allah’tan rahmet,Ailelerine sabırlar diliyorum.Yüce Türk milletinin başı sağolsun.Konvoyumuza katılan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra kısa bir açıklama da organizasyona destek veren Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Seyit Ahmet Karabacak’tan geldi.

Karabacak yaptığı açıklamada, “Sözlerime son derece üzgün olduğumuzu belirterek başlıyorum.Şehitlerimize Allah’tan rahmet,kederli ailelerinin ve yüce Türk milletimizin başı sağolsun.Böylesine anlamlı bir günde bu organizasyonu gerçekleştiren Oda başkanımız Hüseyin Kılıç kardeşim başta olmak üzere tüm servisçilerimize teşekkür ediyorum.Bizler bu güzel vatanımız için herşeyi yapmaya hazırız.Bugünde bunu göstermek için buradayız.Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız.Onlara kalkan ellerin kırılacağından hiç kuşkumuz yok.Allah bizlere böyle acılarını bir daha yaşatmasın.Bu organizasyonun gerçekleşmesinde bizlere destek olan başta Karabük Emniyet Müdürümüz Serhat Tezsever olmak üzere,tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi.

Hava sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü ilçede güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, sahil şeridindeki plajlara geldi.

Vatandaşların bazıları sahilde yürüyüş yaparken kimileri denize girdi.

Tatil için ailesiyle İstanbul'dan gelen Yusuf Aydın, AA muhabirine, sıcak havayı sahilde değerlendirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Çocuklarıyla denizde güzel zaman geçirdiklerini ifade eden Aydın, “Kum oldukça sıcaktı ve çocuklarımı çağırdım. 'Denize girebilecek miyiz?' diye bir deneyelim dedik ve hep birlikte yüzdük. İyi ki de yüzmüşüz, deniz çok güzel ve temiz, su oldukça da soğuk. Hem sağlık hem de keyif için girelim dedik ve iyi ki de girmişiz. Yarın da hava sıcak olursa girmeyi isteriz.” diye konuştu.

Aydın, nisan ayı içerisinde ilk kez Karadeniz'de denize girdiğini ifade ederek, “Normalde Karadeniz daha geç ısınır. İlk defa hayatımda nisan ayında Karadeniz'de denize girdim. Güzel oldu, inşallah devamı gelir.” dedi.