Sevgi ve Hoşgörü İle Yaşatılanlar Derneği Yönetiminden Ziyaret

Sevgi ve Hoşgörü İle Yaşatılanlar Derneği Yönetiminden Ziyaret

Yayın: 27.05.2017 00:35
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz günlerde,yıllık olağan Kongresi’ni yapan Karabük Sevgi ve Hoşgörü İle Yaşatılanlar Derneği’nin Salih Kaya,Nuray Akıncı, Zeynep Madak,Enver Kızılay ve Muradiye Öztürk’ten oluşan yeni Yönetim Kurulu,dün Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunarak,gelecek için yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Vali Mehmet Aktaş’ı da makamında ziyaret ettiklerini söyleyen Dernek Üyeleri “Safranbolu Yazıköy sınırları içinde yapılan Engelsiz Yaşam Evleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk.Burası bayanlar için yapılan bir Tesis.Dernek olarak bizim yaptığımız tespitlere göre 927 engelli gencimiz var.Bu sayı biraz daha yüksek olabilir.Bu engelli kardeşlerin 620 civarında ki kısmı erkek ve bunlar içinde bir tesis yapılması gerekiyor.Valimize bunu anlattık ve çok sıcak yaklaşım gördük..” dediler.

Erkek engelliler için Pirinçlik civarında eskiden Orman Deposu olarak kullanılan 16 dönüm bir alan olduğuna işaret eden Dernek Yönetimi “Bu 16 dönüm alana erkeklere yönelik Engelsiz Yaşam ünitesi kurulabilir..” şeklinde de bilgiler vererek “Valimiz bu fikrimize çok olumlu bir yaklaşım gösterdi..” yolunda da bilgiler verdiler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniçağa’da “Atatürk ve Türk İstiklal Harbi” resim sergisi açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan “Atatürk ve Türk İstiklal Harbi” resim sergisi açıldı.

Yaşar Çelik Spor Salonu'nda düzenlenen sergide, Atatürk'ü ve Türk İstiklal Harbi mücadelesini anlatan 70 eser yer alıyor.

Serginin açılış törenine, Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Kaan Kini, Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Gürel, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin ardından davetliler ve öğrenciler sergiyi gezdi.

Sergi, cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.