Sınıfının tek Trabzonspor taraftarı Melis, takım kaptanı Uğurcan’la görüştü

Sınıfının tek Trabzonspor taraftarı Melis, takım kaptanı Uğurcan’la görüştü

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Sınıfındaki öğrenciler arasında tek Trabzonspor taraftarı olan Melis, bordo-mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır ile cep telefonundan görüntülü görüştü.

Bordo-mavili kulüp, X sosyal medya hesabından, “Aynı duygu, aynı gurur” başlığı ile video paylaştı.

Bir ilkokulun bahçesinde sıraya giren öğrencilere “Hangi takımı tutuyorsunuz?” sorusu yöneltilerek, Fenerbahçe ve Galatasaraylıların gruplara ayrılmaları istendi.

Arkadaşları iki gruba ayrılırken, Melis adlı öğrenci ise yerinden ayrılmayarak bekledi. Melis, daha sonra kendisine yöneltilen “Sen hangi takımı tutuyorsun?” sorusuna, “Trabzonspor” yanıtını verdi.

Videonun sosyal paylaşım sitelerinde ilgi görmesinin ardından takım kaptanı Uğurcan Çakır, Melis'i cep telefonundan görüntülü arayıp bir süre sohbet etti.

Bayramını kutladığı küçük taraftara aynı duyguları kendisinin de yaşadığını anlatan milli futbolcu, “Bende ilkokulu İstanbul'da okumuştum. Genelde sınıfta tek Trabzonsporlu bendim. İnşallah seni Trabzon'a davet etmek istiyoruz, burada görmek istiyoruz. En kısa zamanda da imzalı formanı gönderiyorum.” ifadelerini kullandı.

Melis de Uğurcan Çakır'ın bayramını kutladı, görüşme için teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Aileler, Safranbolu’yu Gezdi

Yayın: 17.05.2024 14:39
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da bugün düzenlenen 35’inci dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreni, duygusal anlara sahne oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki aileler, evlatlarının başarılarına tanık olmak için Safranbolu’ya geldi. Tören sırasında gözlerdeki gurur ve mutluluğu görmek mümkündü.

Safranbolu esnafı da bu özel günde kalabalık aileleri coşkuyla karşıladı. Esnaflar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen ailelere ve çiçeği burnunda uzmanlara, çarşıya getirdikleri hareketlilik ve canlılığa tanık oldu.

Bu anlamlı tören, hem ailelerin hem de Safranbolu esnafının yüzlerini güldürdü.

Tarihi çarşıda hasret gideren aileler, Safranbolu’da unutulmaz bir gün yaşamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)