Sinop’ta bazı bölgelerde denize giriş yasağı getirildi

Sinop’ta bazı bölgelerde denize giriş yasağı getirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.06.2024 00:07
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’ta, kentte beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı bölgelerde 15 Haziran cumartesi günü denize girilmesine izin verilmeyecek.

Sinop Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun Vali Mustafa Özarslan başkanlığında toplandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkeli, Ayancık, Sarıkum, İnceburun, Hamsilos, Akliman, Kumkapı ve Adabaşı’na kadar olan ilimizin kuzey kesimlerinde dalga boyu 1,5, 2 metre arası, rüzgar hızının ise batı ve kuzey batı yönlerden 50-75 kilometre saat kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Buna göre ilimizin Türkeli ilçemiz sahilleri dahil Ayancık, Erfelek, Sarıkum, İnceburun, Hamsilos, Akliman, Kumkapı ve Adabaşı’na kadar olan kuzey sahillerinde vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini sağlamak korumak amacıyla bugün denize girilmesi yasaklanmıştır.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı: 1 Yaralı

Yayın: 22.06.2024 13:30
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, Karabük-Safranbolu karayolu üzerindeki Sanayi kavşağı mevkisinde gerçekleşti.

Kazanın ardından olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun ciddiyeti hakkında henüz bir bilgi verilmezken, polis ekipleri kazanın nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Kazanın ardından trafik akışı kısa süreliğine kontrollü olarak sağlanırken, kaza yapan araç ve hasar gören aydınlatma direği yetkililer tarafından kaldırıldı. Yol tekrar trafiğe açıldı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.