Sinop’ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Sinop’ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.07.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Mehmet Ali Demiroğlu'nun (69) kullandığı 06 CPJ 801 plakalı otomobil, Boyabat-Durağan kara yolu Bağlıca köyü mevkisinde karşı yönden gelen Mehmet Fatih Dalkılıç (46) idaresindeki ME FD 5757 yabancı plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücüler ile yabancı plakalı otomobilde bulunan Büşra Dalkılıç (37), H.Y.D. (12), R.H.D. (14), E.D. (15) ve İ.E.D (17) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonlu gazeteci Ali Savaş, son yolculuğuna uğurlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.07.2024 00:22
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da 66 yaşında vefat eden gazeteci Ali Savaş'ın cenazesi toprağa verildi.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ali Savaş için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde tören düzenlendi.

Törenin ardından Savaş'ın cenazesi, sevenlerinin omuzlarında İskenderpaşa Camisi'ne götürüldü. Savaş'ın ailesi, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

İl Müftüsü Selami Aydın'ın öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından Savaş'ın cenazesi Uğurlu mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Savaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, siyasi partilerin il başkanları, kurum müdürleri ve basın mensupları katıldı.